Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Haemme yritysasiantuntijaa CIRCWASTE-hankkeeseen

Haemme

YRITYSASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen tehtävään LIFE-IP CIRCWASTE-FINLAND-hankkeeseen 31.10.2019 saakka. Hanke on osa valtakunnallista CIRCWASTE-hanketta, jota hallinnoi Suomen Ympäristökeskus SYKE

 

Hanke keskittyy uusien kierto- ja biotalousalan liiketoimintojen hakemiseen ja tuote- ja liikeideoiden edistämiseen pääosin Nurmeksen Vihreän teollisuuden alueella.

Yritysasiantuntijalla tulee olla osaamista ja näkemystä kierrätys- sekä biotalousliiketoimintojen edistämisestä, kykyä työskennellä tiiviisti yritysten kanssa sekä positiivinen ja innovatiivinen ote työntekoon. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, vähintään amk-tasoista koulutusta sekä kokemusta kv-hankkeiden hallinnoinnista.

Yritysasiantuntija vastaa hankkeen hallinnoinnista (ml. maksatushakemukset) PIKES Oy:n osatoteutuksen osalta.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen EU-rahoitteisissa hankkeissa ja julkisen yritysrahoituksen tuntemuksen.

Ole hyvä ja täytä hakemus TÄSSÄ LINKISSÄ.

 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään maanantaina 23.7. klo 16 mennessä. Ole hyvä ja laita viitteeksi CIRCWASTE YRITYSASIANTUNTIJA.

Lue lisää Circwaste-hankkeesta nettisivuiltamme linkistä:  http://www.pikes.fi/kaynnissa-olevat-projektit. Tällä sivulla on esitelty PIKESin eri kehittämishankkeet yrityksille. Tällä hetkellä Circwaste-hanketta vetävä yritysasiantuntijamme Niina Huikuri siirtyy yrittäjäksi.