« Takaisin

Kiikarissa Kiina? Tule mukaan FEFEn valmennusohjelmaan!

FEFE-hankkeen (Further East from the East) avulla saat kontakteja ja näkyvyyttä Suomessa ja Kiinassa, valmentaudut kansainvälistymiseen, kehität tuotteita, palveluita ja markkinointimateriaaleja sekä matkustat halutessasi FEFEn mukana Kiinaan. Vielä ehdit solmia yhteistyösopimuksen ja päästä mukaan FEFEn vuoden 2017 valmennusohjelmaan. Voit valita valmennusohjelmasi laajuuden itse.

Tutustu vuoden 2017 valmennusohjelmaan FEFEn verkkosivuilla: http://fefe.karelia.fi/ajankohtaista. FEFEn seminaarit ovat avoimia kaikille. Valmennuspajat, matkat ja muu yhteistyö edellyttävät sopimusta FEFE-hankkeen kanssa.

Vuoden ensimmäinen valmennuspaja järjestetään 7.2.2017 klo 15-18 Kaupunginteatterin ravintolan tornikabinetissa Joensuussa. Ohjelmassa on mm. kevään valmennusohjelman ja osallistujien esittely, kokemuksia kiinalaisten matkailijoiden vastaanottamisesta (Jessie Chen, Domi Travel), työpajatyöskentelyä sekä päivällinen. Ideatyöpajaan osallistujat johdattaa Jouko Kettunen FinnProt Oy:stä puheenvuorollaan tuotekehityksen arvosta asiakkaalle.

Helmikuun lopulla, 23.2.-2.3., FEFEn mukana on mahdollista matkustaa Kiinan Pekingiin ja Harbiniin. Matkan aikana vierailemme China International Senior Care Expo -messuilla Pekingissä (http://www.yanglaozhan.org/en/) ja teemme yritysvierailuja osallistujien toiveiden mukaan Harbinissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan valmennuspajaan ja/tai matkalle 31.1.2017 mennessä: http://fefe.karelia.fi/ajankohtaista

Lisätiedot ja yhteistyösopimukset: Päivi Franssila, paivi.franssila@karelia.fi, p. 050 315 6571

Ystävällisin terveisin

FEFE-hankkeen puolesta,

Kirsi Taskinen

Projektikoordinaattori | Project Coordinator Karelia-ammattikorkeakoulu | Karelia University of Applied Sciences
kirsi.taskinen@karelia.fi
+358 50 307 3361
www.karelia.fi