« Takaisin

PK-yritykset mukaan Tulevaisuuden työpaikoiksi? Haku käynnissä 16.2. asti!

Onko työpaikkasi yksi 50 organisaatiosta, joka haluaa uudistua?

Työpaikat uudistuvat ihmisten avulla. Tule mukaan uudistamaan työelämän toimintamalleja niin, että ne vastaavat paremmin työn ja työmarkkinoiden muutoksen tuomiin haasteisiin. Tulevaisuuden työpaikka -projektissa teemme työpaikkojen kanssa töitä sen eteen, että mahdollisimman monella organisaatiolla on eväät uudistumiseen ja työelämän muutoksessa mukana pysymiseen. Tuo työpaikkasi mukaan, ilmoittautuminen on käynnissä 16. helmikuuta asti täällä: www.tulevaisuudentyöpaikka.fi.


Projektiin kootaan 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja työpaikkojen uudistumiseksi ja työntekijöiden osaamisen ajan tasalla pitämiseksi. Tavoitteena on, että työpaikat saisivat eväitä kehittyä houkutteleviksi oppimisympäristöiksi ja että yhä useampi suomalainen pitäisi aktiivisesti osaamistaan ajan tasalla. Projektia vetää Sitra yhteistyössä työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry:n kanssa.

Kaikki mukaan valitut työpaikat pääsevät osallistumaan yhteen ilmaiseen päivän mittaiseen Boot Camp -työpajaan 2–5 henkilön tiimin voimin. Boot Campeja järjestetään 8 kpl ympäri Suomen. Jokainen työpaikka saa Boot Campissa mahdollisuuden pureutua omaa työpaikkaa koskettavaan haasteeseen ja konkreettisia työkaluja työntekijöiden osaamisen päivittämiseen ja työpaikan uudistamiseen.

 • 8.3. pääkaupunkiseutu
 • 16.3. Jyväskylä
 • 21.3. Tampere
 • 29.3. Oulu
 • 4.4. Turku
 • 11.4. Joensuu/Kuopio
 • 19.4. Lahti
 • 25.4. pääkaupunkiseutu
 • 4.5. koko projektin yhteinen päätöstilaisuus: lipunkantajat ja 50 työpaikkaa

 

Projektin kotisivu: www.tulevaisuudentyöpaikka.fi

 

 1. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja, jotka edistävät uudistumista ja sitä, että työpaikkasi on oppimisympäristönä houkutteleva.

 

 1. Selvität Ilmarisen Future Score -testillä, millainen sinun ja työpaikkasi uudistumiskyky on ja millaisia polkuja voit löytää ihmistesi osaamisen kehittämiselle.
 2. Työpaikkasi edustajat osallistuvat maksutta työpajaan, joka järjestetään työpaikkasi lähellä.

 

 1. Työpajassa kuulet, miten alueesi muut työpaikat haluavat uudistua, ja vaihdat ajatuksia muiden kanssa.
 2. Näyt julkisuudessa kaltaistesi uudistumishaluisten työpaikkojen joukossa mm. Tulevaisuuden työpaikka -projektin verkkosivuilla.

 

 1. Parannat suomalaista työelämää kehittämällä huippuammattilaisten avulla työkaluja, jotka kuka tahansa voi ottaa käyttöönsä.

 

 1. Haet mukaan projektiin näppärällä lomakkeella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti!

 


Keneltä voin kysyä lisää?

Saara Rimon, saara.rimon@sitra.fi, p. 050 502 7881