Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Mikä ihmeen Green Hub? -tilaisuus 6.9. Nurmeksessa

Sparrausta biotalouden ja metsätalouden yrityksille

Mikä ihmeen Green Hub? -tilaisuus

Nurmeksessa, Ravintola Lempin kabinetissa torstaina 6.9. klo 13.30-15.30

 

Tule tutustumaan Green Hub-toimintaan:

klo 13.30 Green Hub -toiminnan esittely, innovaatiojohtaja Aki Gröhn /tiedepuisto

klo 14.30-15.30 Yhteistä pohdintaa yritysten haasteista tai yksityistä pohdintaa yksittäisen yrityksen kanssa. Varaa aikaa!

Aloitamme tilaisuuden kahvitarjoilulla.

 

Tule tutustumaan Green Hub –toimintaan, ilmoittautumislinkki  Ilmoita meille samalla haasteita, joita toivot käsiteltävän tilaisuudessa joko koko porukalla tai varaa oma aika yrityksellesi.

Tarkempi Green Hub –esittely osoitteessa http://www.greenhub.fi/

Green Hub on palvelukonsepti biotalouden ja metsäbiotalouden yrityksille. Se tarjoaa tutkimus- ja oppilaitosten osaamisen kaikenkokoisten yritysten käyttöön. Palveluna Green Hub on yrityksille konkreettinen, ketterä, tehokas ja mikä parasta – erittäin helposti saatavilla. Mukaan pääseminen on maksutonta ja luottamuksellista.

Mitä bisnekseen liittyvää mielessäsi muhii? Kaipaatko uutta potkua biotalouden ideoille? Tarvitsetko tukea yrityksen kehityshankkeisiin? Etsikö uusia näkökulmia liiketoimintaan? Entä olisiko puolueeton kommentti yrityksen ideoihin paikallaan? Kiinnostaisiko tutkimuksellinen yhteistyö? Tuottaako työvoiman rekrytointi haasteita? Voisiko syntyvät sivuvirrat pyöräyttääkin kasvubisneksen rakennusaineiksi? Green Hub voisi olla hyvä kumppani!