Haaveiletko rauhallisemmasta elämäntyylistä, turvallisemmasta kasvuympäristöstä perheen pienimmille, luonnonläheisistä harrastusmahdollisuuksista tai edullisemmasta asumisesta? Tutustu meihin ja tule Nurmes - Valtimo -alueelle! Katso Nurmeksen ja Valtimon esittelyvideot, mielenkiintoisia persoonia, hyviä kommentteja ja paljon kaunista luontoa! Sitä on Nurmes ja Valtimo.

 

Nurmeksen esittelyssä nähdään paljon hymyä ja yhteisöllisyyttä. Juuri niitä asioita, joita ihmiset pienemmistä paikkakunnista kaipaavat. Valtimon esittelyssä korostuvat erilaisuuden hyväksyminen, omaehtoisuus, auttavaiset ihmiset, onnellisuus ja vapaus. Valtimolta löydät vahvoja persoonia, jotka kulkevat omia polkujaan.


Ideat kasvuun!

Nurmeksen kaupungissa sekä Valtimon kunnassa on yhteensä yli 10 000 asukasta. Vireä Nurmes - Valtimo -alue on mainio paikka asua ja yrittää. Ainutlaatuinen luonto luo viihtyisät puitteet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Alueen ammattiopistot tarjoavat elinkeinoelämää tukevat koulutuspalvelut pienemmissä yksiköissä, joissa yhteisöllisyys luo turvallisen ja innostavan oppimisympäristön. Nurmeksessa ja Valtimolla palvelut ovat lähellä ja kyläyhteisöt ovat vahvat.

Etsitkö työpaikkaa Nurmeksesta ja Valtimolta?

Tsekkaa Nurmeksen ja Valtimon alueen AVOIMET TYÖPAIKAT.

Panostamme seutukuntamme hyvinvointiin ja talouskasvuun. Nurmes - Valtimo -alueen elinvoiman perustan muodostaa jatkuvasti kehittyvä elinkeinoelämä. Alueen vahvuuksia ovat mm. maa- ja metsätalous sekä puunjalostus, elintarvikeala ja matkailu. Tulevaisuudessa bioenergia tarjoaa erilaisia energiaomavaraisuuden kehittämismahdollisuuksia mm. bioetanolin, bioöljyn tai biokaasuntuotannossa.

Yrittäjäksi Nurmekseen tai Valtimolle?

Tutustu MYYTÄVIIN YRITYKSIIN tai tule juttelemaan YRITYKSEN PERUSTAMIS- tai SIJOITTUMISMAHDOLLISUUKSISTA PIKESin yritysasiantuntijoiden kanssa.

Mietitkö muuttoa?

Koti- ja yritysmuutot hoitaa: Sonipal Oy, Nurmes. www.sonipal.fi

Tervetuloa. Täällä on tilaa elää ja yrittää!