« Back

Lajittimen työpajakiertue tulossa Nurmekseen 7.9.

Torstaina 7.9. klo 17.15-19, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen Kartanohotelli (Höljäkkä-sali), Lomatie 12, Nurmes.

Millainen on hyvä lajittelupiste kotona? Mihin eri lajiteltavat kerätään, mikä helpottaisi esikäsittelyä ja miten roskat saa vietyä helposti keräyspisteisiin? Näihin ja muihin lajittelua koskeviin pulmiin ideoidaan ratkaisuja Lajitin-hankkeen työpajassa. Työpajat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu sekä kuluttajille että yritysten edustajille. Ideoiden pohjalta alueen yritykset voivat lähteä toteuttamaan tuotteita ja palveluita.

 

Työpajassa saat:

  • ideoita omaan liiketoimintaan
  • kokemusta asiakaslähtöisestä ideoinnista
  • tukea mahdolliseen ideoiden jatkokehitykseen
  • ideoita omaan/työpaikalla tapahtuvaan lajitteluun

 

Voit lisäksi ilmoittautua Lajitin-pilotiksi!

1. Lajitin-pilottiyritys voi Lajitin-hankkeessa testata lajitteluun liittyvää tuotetta/palvelua kuluttajarajapinnassa ja tätä kautta saada arvokasta markkinatietoa ja asiakaspalautetta jatkokehitystä ja markkinointia varten.

2. Lajitin-pilottiyritys voi toimia testaajana myös uusille lajitteluratkaisuille, jolloin työpaikasta voidaan kehittää entistä ympäristöystävällisempi.

Kerromme mielellämme Lajitin-pilottiyrityksistä hankkeen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Ilmoittaudu mukaan www.uef.fi/lajitin/kiertue 5.9. mennessä.

Linkki TIEDOTTEESEEN, lue lisää!

Lajitin-hanke on saanut Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta EAKR-rahoitusta. Sitä toteuttavat Itä-Suomen yliopisto ja Pohjois-Karjalan Martat.