Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Selvitys proteiinikasveista: hamppu, härkäpapu, herne ja sinilupiini

Selvityksessä käsitellään neljää proteiinikasvia: herne, hamppu, härkäpapu ja sinilupiini. Selvitys keskittyy ko. kasvien elintarvikekäyttöön, koska niiden viljelystä ja rehukäytöstä on olemassa...

Markkinakatsaus Kiinasta

Markkinakatsaus Kiinasta Tietoa kuluttajista ja elintarvikkeista Kiinan markkinoista kiinnostuneille Klikkaa kuvaa, lue lisää!

Näkökulmia tuotekehitykseen

Näkökulmia tuotekehitykseen Tutustu materiaaliin. Klikkaa kuvaa!

Elintarvikepäivä 2017 rinnakkaisohjelmien koonti verkkojulkaisuna

Julkaisun pysyvä osoite on ELINTARVIKEPÄIVÄ 2017 - RINNAKKAISOHJELMIEN KOONTI https://publications.theseus.fi/handle/10024/132431 julkaisun selattava versio: ...

Ruokalaskut ja annoskortti - elintarvikkeiden laskenta

Elintarvikkeiden hintojen ja raaka-aineiden kustannusten laskennan ohjeita.     Elintarviketuotannon laskentamalleja/exel https://youtu.be/DKPtGgj5wbM  

ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS

ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS Nurmes 18.5.2017, klo 12 - 16, Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12 TILAISUUDEN ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ ...

Elintarvikepäivä 2017

Elintarvikepäivän 2017 esitysmateriaalit Päivä oli onnistunut, tapaamisiin jälleen Elintarvikepäivässä 15.5.2018. Oheisen linkin kautta löydät päivän esitykset muutamaa...

Ruotsin markkinoilleko? infotilaisuus Lieksassa

Suomalaiset yritykset Ruotsin markkinoille infotilaisuus. Vientimarkkinoille opastusta tarjoavat FFI-ohjelma, elintarvikeyrityksen valmistauminen vientimarkkinoille, Ruotsin elintarvikemarkkinat

Tulevaisuuden elintarvikkeet -infotilaisuuksia katsottavissa

Tulevaisuuden elintarvikkeet -infotilaisuuksia katsottavissa Internetissä: Huom. osassa on merkitty kohta, josta katsonta kannattaa aloittaa. Nämä ovat tallenteita suorista...

HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA

HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ . Ole hyvä ja tutustu!   Hygienia tarkoittaa terveyden edistämistä ja säilyttämistä (terveysoppi)....

MARKKINOINNIN UUDET NÄKÖKULMAT

Markkinoinnin näkökulmat, kuten somekanavat esittelyssä. Kenelle, mitä ja miksi? Markkinointi sähköisissä kanavissa.

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN YRITYSTOIMINTA -tilaisuus PERUTTU

Tilaisuus on peruttu! YMPÄRISTÖVASTUULLINEN YRITYSTOIMINTA Nurmes, 28.3. klo 12 - 16 FT Tuomo Eskelinen Savonia ammattikorkeakoulu Ympäristövastuu elintarviketeollisuuden...

Klinikkapäivä 21.3. Nurmes, Hyvärilä klo 12–16

Yrittäjä! Onko jokin ratkaisematon ongelma ollut useamman kerran mielessä? Ovatko työntekijät kysyneet jotain asiaa, mihin ette ole löytäneet vastausta? Nyt on mahdollisuus tulla ...

RAVINTOARVOT PAKKAUSMERKINNÖISSÄ

RAVINTOARVOT PAKKAUSMERKINNÖISSÄ pidettiin 27.2.2017 Klo 12:30 - 15:00 Utran Uittotupa, Uittopäälliköntie 2, Joensuu LINKKI ESITYSAINEISTOON Elintarvikkeista...

TULEVAISUUDEN PROTEIINIT -TILAISUUS NURMEKSESSA

TULEVAISUUDEN PROTEIINIT pidettiin 14.2.2017 Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12, Nurmes Ohjelmaan on lisätty linkit esitysmateriaaleihin. Kannattaa tutustua uusiin...

Ruokamatkailu 14.3. klo 12 - 16

RUOKAMATKAILU 14.3 klo 12 - 16 Timitran linna, Timitrantie 3, Lieksa Käydään ruokamatkailua läpi kysymysten mitä, milloin, miten, kenelle , kautta. Ruokamatkailun...

TUOTEKEHITYKSEN UUDET NÄKÖKULMAT -TILAISUUS PERUTTU!

TUOTEKEHITYKSEN UUDET NÄKÖKULMAT TILAISUUS ON PERUTTU !!!! 9.2.2017 klo 12 - 16 Nurmes Tuotekehityksen avulla yritykset tuottavat markkinoille uusia tai kehittävät jo...

Ruokainnovaatioiden markkinatilannekatsaus startup -ympäristössä - Slush 2016

Ruokainnovaatioiden markkinatilannekatsaus startup -ympäristössä - Slush 2016 Tutustu aineistoon TÄSSÄ LINKISSÄ : Aineiston sisällysluettelo: Taustaa 2  ...