to 12.10. klo 12 - 16 Bomban talossa, Nurmeksessa, Tuulentie 10 (Break Sokos Hotel Bomba)

PiKES Oy kutsuu Pohjois-Karjalan matkailutoimijat ja kaikki matkailusta innostuneet matkailun tulevaisuutta peilaavaan Tulevaisuusfoorumiin Bomballe. Tunnetut luennoitsijat käsittelevät matkailun tulevaisuutta eri näkökulmista.

Tulevaisuusfoorumin juontaa matkailuyrittäjä, tuotekehittäjä Minna Murtonen Nurmeksesta.

Tilaisuuden ohjelma tässä linkissä.

Puhujaesittelyjä:

Raija Komppula, Itä-Suomen yliopisto

Henkka Hyppönen, mm. vuoden puhuja 2013

Markus Heiskanen, Hotel & Spa Resort Järvisydän


Varaa päivä kalenteriisi ja ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan jo nyt.

Lisätietoja: Minna Heikkinen, toimitusjohtaja, puh. 050 599 4326, minna.heikkinen@pikes.fi

Kaija Turunen, viestintäasiantuntija, puh. 0400 783 374, kaija.turunen@pikes.fi


Lämpimästi tervetuloa Tulevaisuusfoorumiin!

 

Pohjois-Karjalan matkailun kasvuohjelman yritystreffit klo 9-11

Aamupäivällä järjestämme Pohjois-Karjalan matkailun kasvuohjelmaan 2015-2017 osallistuneille yrityksille suositun YRITYSTREFFIT- TILAISUUDEN klo 9 - 11. Lisätietoja tästä tilaisuudesta Jasmine Sepposelta, puh. 046 922 4271 tai jasmine.sepponen@pikes.fi


 

ILMOITTAUTUMISLINKKI, josta voi ilmoittautua sekä Tulevaisuusfoorumiin että Yritystreffeille. Mahdollisuus myös omakustanteiseen lounaaseen Bomban talossa klo 11 alk.

 

Paras Bomba –muistosi?

Bomban karjalaiskylän sydän, Bomban talo avattiin vuonna 1978. Sen jälkeen karjalaiskylä on laajentunut mm. kylpylällä ja alueella on monipuolista ohjelmapalvelua. Vuosien varrelle mahtuu varmasti paljon mukavia, mieleenpainuvia, hauskoja, ihastuttavia, noloja tai muuten vain ikimuistoisia hetkiä Bomballa. Mikä niistä jäi mieleen? Järjestimme kilpailun yhdessä Break Sokos Hotel Bomban kanssa parhaan Bomba-muiston löytämiseksi.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt. Kolme mieleenpainuvinta muistoa palkitaan Bomba-tuotteilla Tulevaisuusfoorumin päätteeksi.

 

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi 2017 on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi on PIKES Oy:n vuodesta 2008 lähtien järjestämä tapahtuma, joka toteutetaan vuorovuosin Pielisen Karjalassa: Lieksassa, Nurmeksessa tai Valtimolla. Tulevaisuusfoorumin teemaksi valitsemme ajankohtaisen, Pielisen Karjalan elinkeinoelämän kehitystä suuntaavan aiheen. Tulevaisuusfoorumin teemoina ovat olleet mm. Tulevaisuusfoorumin teemoina ovat olleet mm. vuonna 2016: Pienestä isoksi – rohkene verkostoitua! vuonna 2015: Liiketoiminta uudistuu –tartu mahdollisuuksiin,  vuonna 2014: Paikallista ruokaa? ­­–mielenkiintoisia näkökulmia ravinnosta ja 2013: Juuret ja siivet –tositarinoita yrittäjyydestä.