Tänä päivänä turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota, joten aidattavaa riittää. Saher-Aidat Oy valmistaa metalliaitoja ja -portteja. Kuvassa Hannu Parikka Saher-Aidat Oy:stä ja Aki Nevalainen PIKES Oy:stä.

Hyödyllisiä linkkejä

Eri toimijoilla on paljon tietoa yrittämiseen liittyvistä asiosta. Tutustu sivustoihin! Kun tarvitset apua tiedon haussa, ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme!

 

YRITYS SUOMI on Työ- ja elinkeinoministeriön sivu, josta saat tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille. www.yrityssuomi.fi

YRITYSTULKISTA löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi www.yritystulkki.fi sisältää laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin.

OSUVA YRITYSPÖRSSI on omistajanvaihdoksiin keskittyvä markkinapaikka, joka tuo yhteen jatkajaa hakevat yrittäjät ja toimivaa yritystä etsivät ostajat. Palvelu toimii JOSEK Oy:n internetsivuilla ja on linkitetty muihin yrityspörsseihin eri puolella maata.

POHJOIS-KARJALAN YRITYSREKISTERI  on maakunnallinen yritysrekisteri, jota ylläpitävät kehittämisyhtiöt JOSEK, KETI ja PIKES. Yritysrekisteri on maksuton sekä mukana oleville yrityksille että käyttäjille.

POHJOIS-KARJALAN TONTTI- JA KIINTEISTÖPÖRSSI on käyttäjille ja ilmoittajille ilmainen kauppapaikka. Kohdetiedot löytyvät kunnittain. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen. http://tonttiporssi.visitkarelia.fi/

NURMEKSEN KAUPUNGIN MYYTÄVÄT KIINTEISTÖT löydät seuraavasta linkistä: Nurmes.