Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Lisätietoja saat hankkeen projektipäällikkönä toimivalta yritysasiantuntija Riitta Kinnuselta.

ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS

ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS Nurmes 18.5.2017, klo 12 - 16, Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12 TILAISUUDEN ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ ...

Elintarvikepäivä 2017

Elintarvikepäivän 2017 esitysmateriaalit Päivä oli onnistunut, tapaamisiin jälleen Elintarvikepäivässä 15.5.2018. Oheisen linkin kautta löydät päivän esitykset muutamaa...

Ruotsin markkinoilleko? infotilaisuus Lieksassa

Suomalaiset yritykset Ruotsin markkinoille infotilaisuus. Vientimarkkinoille opastusta tarjoavat FFI-ohjelma, elintarvikeyrityksen valmistauminen vientimarkkinoille, Ruotsin elintarvikemarkkinat

Tulevaisuuden elintarvikkeet -infotilaisuuksia katsottavissa

Tulevaisuuden elintarvikkeet -infotilaisuuksia katsottavissa Internetissä: Huom. osassa on merkitty kohta, josta katsonta kannattaa aloittaa. Nämä ovat tallenteita suorista...

HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA

HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ . Ole hyvä ja tutustu!   Hygienia tarkoittaa terveyden edistämistä ja säilyttämistä (terveysoppi)....

MARKKINOINNIN UUDET NÄKÖKULMAT

Markkinoinnin näkökulmat, kuten somekanavat esittelyssä. Kenelle, mitä ja miksi? Markkinointi sähköisissä kanavissa.

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN YRITYSTOIMINTA -tilaisuus PERUTTU

Tilaisuus on peruttu! YMPÄRISTÖVASTUULLINEN YRITYSTOIMINTA Nurmes, 28.3. klo 12 - 16 FT Tuomo Eskelinen Savonia ammattikorkeakoulu Ympäristövastuu elintarviketeollisuuden...

Klinikkapäivä 21.3. Nurmes, Hyvärilä klo 12–16

Yrittäjä! Onko jokin ratkaisematon ongelma ollut useamman kerran mielessä? Ovatko työntekijät kysyneet jotain asiaa, mihin ette ole löytäneet vastausta? Nyt on mahdollisuus tulla ...

RAVINTOARVOT PAKKAUSMERKINNÖISSÄ

RAVINTOARVOT PAKKAUSMERKINNÖISSÄ pidettiin 27.2.2017 Klo 12:30 - 15:00 Utran Uittotupa, Uittopäälliköntie 2, Joensuu LINKKI ESITYSAINEISTOON Elintarvikkeista...

TULEVAISUUDEN PROTEIINIT -TILAISUUS NURMEKSESSA

TULEVAISUUDEN PROTEIINIT pidettiin 14.2.2017 Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12, Nurmes Ohjelmaan on lisätty linkit esitysmateriaaleihin. Kannattaa tutustua uusiin...

Ruokamatkailu 14.3. klo 12 - 16

RUOKAMATKAILU 14.3 klo 12 - 16 Timitran linna, Timitrantie 3, Lieksa Käydään ruokamatkailua läpi kysymysten mitä, milloin, miten, kenelle , kautta. Ruokamatkailun...

TUOTEKEHITYKSEN UUDET NÄKÖKULMAT -TILAISUUS PERUTTU!

TUOTEKEHITYKSEN UUDET NÄKÖKULMAT TILAISUUS ON PERUTTU !!!! 9.2.2017 klo 12 - 16 Nurmes Tuotekehityksen avulla yritykset tuottavat markkinoille uusia tai kehittävät jo...

Ruokainnovaatioiden markkinatilannekatsaus startup -ympäristössä - Slush 2016

Ruokainnovaatioiden markkinatilannekatsaus startup -ympäristössä - Slush 2016 Tutustu aineistoon TÄSSÄ LINKISSÄ : Aineiston sisällysluettelo: Taustaa 2  ...

TUOTANNON HALLINTA JA OPTIMOINTI 24.1. Nurmeksessa

TUOTANNON HALLINTA JA OPTIMOINTI-tilaisuuden materiaalit: LINKKI 24.1.2017 Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12,...

Luonnontuoteseminaarin esitysmateriaalit

Luonnontuoteseminaarin esitysmateriaalit löytyvät linkistä: www.aitoluonto.fi   Paljon mielenkiintoista asiaa, käy lukemassa! Riitta Kinnunen ...

Tuottajien ja Foodservice-tukkujen lähiruokatreffit materiaalit

Tuottajien ja Foodservice-tukkujen lähiruokatreffit Pidettiin Kukkolan tilalla, Vanha Valtatie 70, Joensuu 11.1.2017 klo 13.00 – 15.30 Tilaisuuden materiaalit ovat jakelussa:...

Innovaatioseteli ja muut rahoitusmahdollisuudet elintarvikealan yrityksille

  Innovaatioseteli ja muut rahoitusmahdollisuudet elintarvikealan yrityksille 17.1.2017 klo 12-16 PIKESin toimisto, Energiatie 2,...

Elintarvikeketjussa paljon kasvun mahdollisuuksia -Suomessa olisi tilausta systemaattiselle kalatuotannolle

Elintarvikeketjussa paljon kasvun mahdollisuuksia - "Suomessa olisi tilausta systemaattiselle kalatuotannolle" Kasvu Open kumppaneineen järjestää ensimmäistä kertaa elintarvikealan...

Elintarvikealan vuosiseminaarin materiaalit

Yhdessä tehden parempiin tuloksiin - Elintarvikealan vuosiseminaarin materiaalit Elintarvikealan vuosiseminaari 2016 Säätytalossa, Helsingissä, alkoi kahvitilaisuudella, jossa kahvin...

Elintarvikepäivä 17.5.2016

Koosteessa esiin nousseita aihealueita ja puheenvuoroja. LINKKI KOOSTEESEEN. Laati: Savonia-ammattikorkeakoulu, Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö