IFrame

Murupolku

Tulevaisuusfoorumi 2014 - Paikallista ruokaa

Tulevaisuusfoorumi 2014 - Paikallista ruokaa?

Pidettiin pe 31.10.2014 Nurmes-talolla klo 10 - 14.30.

Tulevaisuusfoorumin ohjelma 2014.

Tutustu esitysmateriaaleihin. Luvassa mielenkiintoisia näkökulmia kuluttamisesta ja ravinnosta:

Tulevaisuuden kuluttaja. Petri Rajaniemi, Future Works Oy

Tulevaisuuden ravinto. Antti Isokangas, Makery Oy

Lähiruokaa julkisiin keittiöihin. - Se on mahdollista. Hanne Husso, EkoCentria

Tutustu myös Lähis-oppaaseen!

Ruokakulttuurin merkitys matkailussa. Majatalosta majataloon -projektin vetäjä Minna Murtonen.

Pielisen Paras -ruoka on Pielisjärven kalaruukku

Pielisen Paras -ruokakilpailun voittaja on Pielisjärven kalaruukku. Reseptin kehittäjä: Heljä Meriläinen, Lieksa. Tuomariston mielestä kalaruukku oli erittäin maukas. Lisäksi lähikalan käyttöä arvostettiin sekä kalaruukun monipuolisia tarjoilumahdollisuuksia. Kokeile Pielisjärven kalaruukku -reseptiä.

Kilpailun taso oli korkea. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.

Pielisen Paras -ruokakilpailussa palkitut ruoat. Lämpimät onnittelut voittajille!