Kategoriat
Yleinen

Infoja julkisista hankinnoista 2022

Paranna osaamistasi ja ota siivusi julkisista hankinnoista. Osallistu infoihin!

Hakuvahtiklinikka 10.5. klo 9-15

Paikka: Kauppatori 1, 2. krs. Nurmes

  • Julkiset hankinnat koskevat kaikkia toimialoja, mutta tiedätkö kuinka voisit saada tiedon toimialaasi koskevista kilpailutuksista ilman suurempaa vaivaa? Hakuvahdin avulla tietenkin!
  • Hakuvahti on maksuton toiminto, jonka avulla saat viestin juuri sinua kiinnostavista kilpailutuksista suoraan sähköpostiin – näin sinun ei tarvitse käyttää lainkaan aikaa eri hankintakanavien selailuun. Hakuvahdilla voi myös seurata tulevia markkinavuoropuheluita ja hankintojen jälki-ilmoituksia.

Nurmeksen alueen yrittäjien hankintateemaiset kahvittelut 10.5. klo 16-17

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

  • Julkiset hankinnat koskettavat kaikkia toimialoja, mutta minkähänlaisia hankintoja kotikaupunki on lähiaikoina tekemässä? Tai millaista tukea yrittäjille on tarjolla hankintojen maailmaan astumisessa? Tule ottamaan selvää kahvikupposen äärelle!
  • Nurmeksen alueen yrittäjien hankintateemaisissa kahvitteluissa keskustelemme Nurmeksen kaupungin ja PIKESin edustajien kanssa kaupungin tulevista hankinnoista sekä kilpailutusten aikataulusta. Lisäksi paikalla on Pohjois-Karjalan alueen hankintaneuvoja Pinja Konttinen kertomassa yrittäjien maksuttomista hankintaneuvonnan palveluista.

Tilaisuudessa paikan päällä mm. Tekninen johtaja Pasi Parkkinen ja kuntatekniikan päällikkö Olli Kakkinen Nurmeksen kaupungilta sekä toimitusjohtaja Minna Heikkinen PIKESiltä.

Henkilökuljetukset on Pohjois-Karjalan suurimpia hankintoja ja niissä on ylivoimaisesti eniten paikallisia palveluntuottajia mukana. Ota näistä oma osuutesi. Tule mukaan infoon!

Siun soten henkilökuljetukset – tilaisuus sisäisiin kilpailutuksiin osallistujille ke 13.4. klo 16-17.30 Teams

  • Tässä tilaisuudessa perehdytään siihen, kuinka henkilökuljetuspalveluiden sisäisiin kilpailutuksiin jätetään tarjous. Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin avustuksella. Tarjoajia suositellaan hankkimaan valmiiksi seuraavat liitteet tarjousten jättämistä varten:
  • Tilaisuuden päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä hankintaan liittyen. Myös ennakkokysymyksiä on mahdollista jättää ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille hankinnasta kiinnostuneille. Lähetämme Teams-linkin kaikille ilmoittautuneille.

Kaikki artikkelit