Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

E. Saastamoinen Oy rekrytoi

Etsitkö vastuullista ja antoisaa työtä myynnin ja markkinoinnin parista? Ovatko vaatteet ja muoti lähellä sydäntäsi?

E. Saastamoinen Oy sijaitsee Nurmeksen Porokylässä keskeisellä liikepaikalla. Myymälässämme on laaja valikoima laadukkaita naisten, miesten ja nuorten vaatteita sekä suosittu SASTA-tehtaanmyymälä. Meillä on myös kaksi verkkokauppaa ja aktiivinen markkinointi somessa. Asiakkaitamme ovat niin paikalliset kuin matkailijat ja verkkokauppojen kautta asiakkaat ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme

VASTUUMYYJÄÄ

Odotamme sinulta:

  • Innostunutta, sitoutunutta ja kehittävää työotetta
  • Vastuunottokykyä ja tiimityötaitoja
  • Osaamista ja intoa niin päivittäiseen myyntityöhön ja myymälästä huolehtimiseen kuin verkkokaupan ja somen päivittämiseenkin
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Täyden tuen työhösi ja siinä kehittymiseen
  • Selkeät omat vastuualueet ja osaavan ja mukavan tiimin tuen
  • Vakituisen työn, perinteisessä, mutta koko ajan uudistuvassa yrityksessä

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä; toivomme, että pääsisit perehtymään jo toukokuulla. Palkkauksesi meillä on TES:n mukainen ja työajat myymälän aukioloaikoina eli arkisin klo 9-17 ja la klo 10-14. Työtä tarjoamme alustavasti 28 – 36h/vko. Koeajan jälkeen paikkasi meillä on toistaiseksi voimassa oleva. Ota yhteyttä tiimimme vetäjään Lauraan ja kysy lisää p. 045 329 1016. Tai laita jo suoraan hakemus: laura@e-saastamoinen.com, ma 15.5. klo 17 mennessä. Toimithan nopeasti, jos paikka kiinnostaa, teemme haastatteluja jo hakuaikana. Jos tämä on sinun juttusi, lämpimästi tervetuloa meille!