Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Muista kesätyöntekijää

PIKES järjestää yhteistyössä nurmeslaisten yritysten kanssa Nurmeksen kesä <3 työ 2022 – tapahtumat!

Tapahtumat on suunnattu Nurmeksen yritysten kesätyöntekijöille; niin paikallisille kuin muualta tuleville. Näytetään yhdessä nuorille, että Nurmes on kiva paikka, jossa on niin työtä kuin tapahtumia ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksiakin! PIKESin Kati ja Outi ovat mukana huolehtimassa ryhmistä.

  • Kesäpäivä Hyvärilässä 18.6.2022 klo 11 – 15 (säävaraus): yhteinen lounas ja kesäisiä aktiviteetteja (kanootit, sup-laudat, hyrlinki, Frisbee-golf, beach volley, sähköpotkulaudat). Samana päivänä on Idän Villafestarit PielisAreenalla; käsityöjuttuja, lampaita, paimenkoiranäytöstä – tapahtumaan vapaa pääsy. 
  • Valtimon Kesäpäivärock 8.7.2022: kuljetus, lippu ja Haikki- burgerateria. Huomioithan, että Valtimon Kesäpäivärock osallistuminen on K18. 

Hinta yritykselle 10e/lippu. Lippuja on rajoitettu määrä. Yhdellä lipulla pääsee Hyvärilän tapahtumaan 2 osallistujaa ja Kesäpäivärockiin 1 osallistuja (lipun arvo n. 40e). Yritys jakaa itse liput kesätyöntekijöille. Kesätyöntekijät ilmoittautuvat haluamaansa tapahtumaan – lipussa ohje ilmoittautumiseen (WhatsApp-viesti).

Varaa liput 20.4. mennessä: outi.merilainen@pikes.fi tai 046 922 4271/Outi.

Kaikki artikkelit