Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Konesola rekrytoi

Kesport Konesola on perinteikäs perheyritys Nurmeksen keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen urheilu- ja vapaa-ajan valikoiman sekä kattavan pienkonevalikoiman, huolto- ja korjauspalvelut. Tiimimme muodostavat Jari, Ari, Johanna ja Teppo. Teemme myös yhteistyötä Riverian kanssa ja annamme nuorille mahdollisuuksia harjoitteluun. Parhaillaan tontillemme nousee uusi varastohalli ja korjaamotilojen nykyaikaistaminen on myös suunnitelmissa.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja omatoimista

PIENKONEKORJAAJAA

Työ sopii sinulle, jos olet tottunut ja innostunut työskentelemään erilaisten pienkoneiden parissa; esim. moottorisahat, perämoottorit, mönkijät ja polkupyörät. Työhösi meillä kuuluu myös asiakastöiden vastaanotto eli huolellisuus ja asiakaspalveluhenkisyys on tärkeää. Hienoa olisi, jos haluaisit myös hoitaa opastuksen jälkeen tarvittavien osien tilauksia ja sinulla olisi intoa osallistua myös uusien korjaamotilojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Perehdytämme sinut tehtävään ja pääset suorittamaan myös valmistajien merkkikursseja. Oppisopimuskin on tarvittaessa mahdollinen. Työaikasi meillä on arkisin klo 9-17 ja palkkaus TES:n mukainen, jo kertyneen osaamisesi huomioiden. Koeaikasi on 4kk, jonka jälkeen työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä. Olisiko tässä sopiva paikka sinulle?

Ota yhteyttä: Ari Vaahersola, puh. 040 742 1645 tai poikkea liikkeessä, niin jutellaan lisää!