Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Ukrainalaisia osaajia

Haluatko tarjota työtä Ukrainasta tuleville osaajille?

Pohjois-Karjalassa toimivat yritykset voivat ilmoittaa halukkuutensa tarjota työpaikkoja Ukrainasta tuleville osaajille. Business Joensuu välittää tiedon avoimista työpaikoista kuntien ja kaupunkien nimetyille yhteyshenkilöille yrityksen kotipaikan mukaan. Työpaikan voi ilmoittaa myös suoraan www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -palvelussa.  

Ukrainasta on paennut Suomeen kymmeniätuhansia ihmisiä. Monet työikäiset ukrainalaiset haluaisivat tehdä täällä töitä. Kun henkilöt hakevat Euroopan unionin määrittämää tilapäistä suojelua, he saavat työnteko-oikeuden EU-alueella.

Haussa ovat erityisesti avoimet työpaikat, joissa on mahdollista toimia, vaikka henkilö ei osaisi suomen kieltä. Sopivia työtehtäviä ovat laajasti eri alojen työt, esimerkiksi tuotannossa, puhtaanapidossa, ravintola- ja ict-alalla. Palkkauksen tulee olla alan työehtosopimuksen mukainen.

Business Joensuu välittää tiedon avoimista työpaikoista eteenpäin.

Kaikki artikkelit