Kategoriat
Tapahtumakalenteri Yritysneuvontapalvelut

6.2. Instagram tutuksi

Kaipaatko tukea Instagramin käytössä alkuun pääsemiseksi?

PIKES järjestää

Instagram tutuksi – työpajan maanantaina 6.2. klo 14.30 – 16

Toimistohotellin kokoushuoneessa, Kauppatori 1, Nurmes. Työpajan ohjaajana toimii PIKESin matkailukoordinaattori Kati Lipponen.

Työpajan tavoitteena on, että osallistujat saavat varmuutta Instagramin käyttöön, pääsevät alkuun tekemisessä ja tekevät julkaisun ohjatusti. Tarvitset mukaan ainoastaan muistiinpanovälineet ja puhelimen, jolla teet jatkossa julkaisuja.  

Olen käyttänyt työssäni Instagramia lähes viisi vuotta, joten jaan osallistujille hyviä käytäntöjä ja kokemuksia sovelluksen käytöstä. Myös ryhmään osallistujat voivat halutessaan kertoa omia kokemuksia. Keskitymme työpajassa Instagramin yritystilin maksuttomien ominaisuuksien käyttöön. Terveisin Kati, puh. 050 406 6122.

Tilaisuus on MAKSUTON ja siihen mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu joka tapauksessa mukaan, jos kiinnostuit, sillä järjestämme tilaisuuksia lisää kysynnän mukaan. Jollei yritykselläsi vielä ole Instagram-tiliä, mutta haluaisit sen perustaa yhdessä, niin tule paikalle ennen työpajan alkua klo 14.00.