Kategoriat
Rekrytointipalvelut Tapahtumakalenteri

15.2. alk. Yritysvalmennukset 2023

Työnantajaosaaminen sekä yrityksen markkinointi ja viestintä

Jatkamme osallistujilta hyvää palautetta saaneita valmennuksia yrityksen työnantajaosaamisen sekä markkinoinnin ja viestinnän monipuoliseen kehittämiseen. Valmennuksiin voidaan ottaa mukaan 3 – 5 yritystä, joista osallistumismaksu sisältää 1 – 2 henkilön osallistumisen. Ryhmä pidetään siis edelleen maksimissaan 10:n henkilön kokoisena, jotta saadaan säilytettyä osallistuva ja kaikki osallistuvat yritykset ja henkilöt huomioiva valmennus. Tavoitteena on saada aikaan konkreettista kehittämistä ja muutoksia osallistuvien yritysten rekrytoinnissa.

Muutoksena aiempaan, mukaan voi ilmoittautua vain yhteen tai useampaan valmennuskertaan, kiinteää ryhmää ei tänä vuonna ole. Yhden puolen pvän valmennuksen hinta yritykselle on 75 €, sisältäen 1 – 2 henkilön osallistumisen ja aamukahvitarjoilun.

Kaikki valmennukset toteutetaan tuttuun tapaan Break Sokos Hotel Bomban 2. kerroksen Nurmes-kabinetissa valmennuspäivänä klo 8.30 – 12. Aloitamme aamukahveilla ja valmennus alkaa n. klo 9. Kouluttajina jatkavat osallistujilta kiitettävää palautetta saaneet Jaana Tolkki Karelia amk:sta ja Arttu Käyhkö Rookie Communicationsilta. Jokainen valmennuskerta räätälöidään osallistujille sopivaksi ja hyödylliseksi.

Tervetuloa uudet ja ”vanhat” mukaan!

Valmennusten teemat

Lyhyet etävalmennukset, valmentajana Karelia Amk Jaana Tolkki

Ilmoittautuminen näihin suoraan Outille sähköpostitse [email protected] Yrityksestäsi voivat osallistua kaikki halukkaat. Hinta 20€/yritys. Ilmoittautuminen koulutuksiin viimeistään edellisen viikon perjantaina.

 • Yritys- ja työnantajamielikuvan sekä työntekijäkokemuksen kehittäminen tulossa
  • brändin johtaminen
  • työnantajamarkkinointi
  • rekrytointimarkkinointi
 • Työntekijän palkkaaminen ke 15.2. klo 12-14, Teams
  • juridinen vastuu – mitkä keskeiset lait tulee tunnistaa ja tietää
  • työnantajan ja työntekijät oikeudet ja velvollisuudet
  • työehtosopimus ja työsopimus

Rekrytointiprosessin toteuttaminen ja kehittäminen, siirtyy syksylle 2023

 • Rekrytoinnin ennakoiminen ja suunnittelu
 • Rekrytoinnin toteuttaminen: akuutit rekrytoinnit, kv-rekrytointi, vuokratyövoima
 • Työntekijäpoolin rakentaminen ja verkostoituminen
 • Yrityksen rekrytointisuunnitelman laatiminen
 • Rekrytointimarkkinointi ja viestintä

Kouluttaja: Karelia amk/Jaana Tolkki

Perehdytysprosessin toteuttaminen ja kehittäminen, työntekijäkokemuksen kehittäminen, siirtyy syksylle 2023

 • Perehdytyksen suunnittelu ja toteuttaminen, osaamisen kehittäminen
 • Perehdytys- ja koulutussuunnitelman laatiminen
 • Työnantajana toimiminen (esihenkilön rooli, seuranta, palkitseminen, palautteen antaminen ja saaminen)

Kouluttaja: Karelia amk/Jaana Tolkki

Ke 1.3. Osaamisen kehittäminen, johtaminen ja lähiesihenkilötyö

 • Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi
 • Oppiva organisaatio ja jatkuva oppiminen, työelämätaidot
 • Verkostot ja yhteistyökumppanuus
 • Johtamisen tasot ja tavat
 • Hyvän johtajan tunnusmerkit ja hyvät lähiesihenkilötaidot
 • Yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaidot ja niiden merkitys lähiesihenkilön työssä

Kouluttaja: Karelia amk/Jaana Tolkki

To 16.3. Rekrytointimarkkinointi

Rekrytointitilanne on yritykselle erinomainen mahdollisuus luoda tunnettuutta laajemminkin kuin vain potentiaalisten työnhakijoiden piirissä. Ei siis kannata tyytyä “dynaaminen tiimipelaaja” -lätinään, vaan miettiä, kuinka pystymme kiinnostavasti kertomaan, mistä puusta yrityksemme on veistetty ja miksi meille kannattaa tulla töihin.

Valmennuksessa rakennetaan konkreettinen kolmivaiheinen rekrytointikampanja ja käydään läpi esimerkkejä hyvistä ja huonoista toteutuksesta.

Kouluttaja: Rookie Communications / Arttu Käyhkö

To 30.3. Yritysmielikuva ja työnantajamielikuva

Yritysimagon ja työnantajamielikuvan rakentaminen on pitkäjänteistä puuhaa ja vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ennen kaikkea se kuitenkin vaatii suunnitelmallisuutta. Valmennuksessa valitaan teemat, joista yrityksen kannattaa viestiä, laitetaan ne tärkeysjärjestykseen ja ideoidaan ensimmäiset sisällöt.

Valmennuksen lopputuloksena yrityksellä on liiketoiminnan tavoitteisiin perustuva ja käytettävissä oleviin resursseihin mitoitettu sisältösuunnitelma, joka antaa raamit monikanavaiselle viestinnälle pitkälle tulevaisuuteen. 

Kouluttaja: Rookie Communications / Arttu Käyhkö

To 13.4. Yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä vs. rekrytointi

PK-yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä on tänä päivänä lukuisia eri osa-alueita, jotka kaikki on huomioitava jollain tasolla. Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa, ja ihannetilanne on, että kaikkiin osa-alueisiin pystytään satsaamaan. Se harvoin on mahdollista, siis pitää pystyä priorisoimaan.

Valmennuksessa käydään keskustellen tärkeimmät markkinointiviestinnän osa-alueet läpi, piirretään iso kuva ja valitaan yrityskohtaisesti liiketoiminnan tavoitteisiin peilaten 2-3 tärkeintä osa-aluetta, mistä markkinointia ja viestintää kannattaa lähteä kehittämään. 

Kouluttaja: Rookie Communications / Arttu Käyhkö

25.4. Kouluttajana Psycon Oy rekrytointiasiantuntijat

 • Vastuulliset ja monimuotoisuutta edistävät rekrytointikäytännöt klo 8.30-12 (hinta 75e)
 • Haastattelutaidot ja hakijoiden kohtaaminen/iltapvä klo 13-16 (hinta 75e)
 • Kokopäivän valmennuksen hinta siis 150e, paikka sama.

Yrittäjien palautteita edellisistä valmennuksista:

”Viiden kerran kokonaisuus oli hyvä. Jatkona palvelee mahdollisuus poimia tarvittavia osia valmennuksesta yrityskohtaisesti. Toivottavasti hinta on myös yritysystävällinen ja mahdollistaa osallistumisen.”

”Sattui juuri meidän yrityksen tarpeisiin tämä koulutussarja, etenkin rekrytointi/Jaana Tolkin koulutukset ja hänen osaamisensa. Pidin koulutuksen annista ja kouluttajan tuomista esimerkeistä, joista pystyi poimimaan konkreettisia toimenpiteitä oman yrityksen kehittämiseen.”

”Erittäin laajoja ja tärkeitä aihealueita saatu kiteytettyä kolmeen tuntiin. Tärkeää päästä jakamaan ajatuksia myös muiden paikallisten yritysten kanssa. Sisäisestä tiedotuksesta, henkilöstöjohtamisesta, työhyvinvoinnista voisi keksiä myös omat aamupäivät.”

”Just tämmöiset 2-3h kurssit on parhaita. Toki viimeisellä oli niin mukavaa, että olisi ollut mukava vaihtaa ajatuksia pidempään.”

”Todella tärkeää yrittäjän ja yrityksen tukemista!”

Haluatko lisätietoja rekrytointivalmennuksista? Ota yhteyttä Outiin!

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija

puh. 046 922 4271

Whatsapp