Kategoriat
Rekrytointipalvelut Tapahtumakalenteri

Yritysvalmennukset jatkuvat syksyllä 2023

Työnantajaosaaminen sekä yrityksen markkinointi ja viestintä

Syksy 2023

Syys-lokakuulle 2023 kasaamme uutta yritysryhmää, osallistumaan neljän valmennuskerran kokonaisuuteen. Mukaan haetaan 4-6 yritystä, joista osallistumismaksu sisältää 1 – 3 henkilön osallistumisen. Valmennus on kaikki osallistuvat yritykset ja henkilöt huomioiva ja käytännönläheinen. Tavoitteena on saada aikaan konkreettista kehittämistä ja muutoksia osallistuvien yritysten toiminnassa. 1 yrityspaikka on jo varattu, varaa omasi!

Valmennukset toteutetaan Break Sokos Hotel Bomban 2. kerroksen tilavassa ja viihtyisässä Nurmes-kabinetissa, valmennuspäivänä klo 8.30 – 12. Aloitamme aamukahveilla ja valmennus alkaa n. klo 9. Kouluttajina jatkavat osallistuneilta yrityksiltä kiitettävää palautetta saaneet Jaana Tolkki Karelia amk:sta ja Arttu Käyhkö Rookie Communicationsilta. Jokainen valmennuskerta räätälöidään osallistujille sopivaksi ja hyödylliseksi.

Valmennuksen hinta on 480e, joka sisältää yrityksen osallistumismaksun 1 koko päivä ja 4 x puolipvää 1-3 osallistujalle, aamukahvitarjoilut ja valmennusmateriaalin yrityksen käyttöön.

Valmennusten teemat

Vastuulliset ja monimuotoisuutta edistävät rekrytointikäytännöt

Päivämäärää ei ole vielä sovittu. Kouluttajana https://psycon.fi/  rekrytointiasiantuntijat

Aamupäivä klo 9–12

 • Miten rakentaa hyvä ja laadukas rekrytointiprosessi?
 • Tehtäväanalyysi ja kriteerit päätöksenteon ohjaajana
 • Rekrytointi-ilmoitus
 • Haastattelun tavoitteet ja haastatteluun valmistautuminen

Haastattelutaidot ja hakijoiden kohtaaminen

Iltapäivä klo 13–16

 • Haastattelijan osaaminen
 • Haastavat haastattelutilanteet ja haastattelijan valmius
 • Erilaisten hakijoiden kohtaaminen
 • Syrjimätön päätöksenteko

ke 6.9. Rekrytointiprosessin toteuttaminen ja kehittäminen

Aamupvä, Nurmes-kabinetti

 • Rekrytoinnin ennakoiminen ja suunnittelu
 • Rekrytoinnin toteuttaminen: akuutit rekrytoinnit, kv-rekrytointi, vuokratyövoima
 • Työntekijäpoolin rakentaminen ja verkostoituminen
 • Yrityksen rekrytointisuunnitelman laatiminen
 • Rekrytointimarkkinointi ja viestintä

Kouluttaja: Karelia amk/Jaana Tolkki

ke 20.9. Perehdytysprosessin toteuttaminen ja kehittäminen, Työntekijäkokemuksen kehittäminen

Aamupvä, Nurmes-kabinetti

 • Perehdytyksen suunnittelu ja toteuttaminen, osaamisen kehittäminen
 • Perehdytys- ja koulutussuunnitelman laatiminen
 • Työnantajana toimiminen (esihenkilön rooli, seuranta, palkitseminen, palautteen antaminen ja saaminen)

Kouluttaja: Karelia amk/Jaana Tolkki

ke 11.10. Yritysmielikuva ja työnantajamielikuva

Aamupvä, Nurmes-kabinetti

Yritysimagon ja työnantajamielikuvan rakentaminen on pitkäjänteistä puuhaa ja vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ennen kaikkea se kuitenkin vaatii suunnitelmallisuutta. Valmennuksessa valitaan teemat, joista yrityksen kannattaa viestiä, laitetaan ne tärkeysjärjestykseen ja ideoidaan ensimmäiset sisällöt.

Valmennuksen lopputuloksena yrityksellä on liiketoiminnan tavoitteisiin perustuva ja käytettävissä oleviin resursseihin mitoitettu sisältösuunnitelma, joka antaa raamit monikanavaiselle viestinnälle pitkälle tulevaisuuteen. 

Kouluttaja: Rookie Communications / Arttu Käyhkö

ke 25.10. Yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä vs. rekrytointi

Aamupvä, Nurmes-kabinetti

PK-yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä on tänä päivänä lukuisia eri osa-alueita, jotka kaikki on huomioitava jollain tasolla. Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa, ja ihannetilanne on, että kaikkiin osa-alueisiin pystytään satsaamaan. Se harvoin on mahdollista, siis pitää pystyä priorisoimaan.

Valmennuksessa käydään keskustellen tärkeimmät markkinointiviestinnän osa-alueet läpi, piirretään iso kuva ja valitaan yrityskohtaisesti liiketoiminnan tavoitteisiin peilaten 2-3 tärkeintä osa-aluetta, mistä markkinointia ja viestintää kannattaa lähteä kehittämään. 

Kouluttaja: Rookie Communications / Arttu Käyhkö

Yrittäjien palautteita edellisistä valmennuksista:

”Viiden kerran kokonaisuus oli hyvä. Jatkona palvelee mahdollisuus poimia tarvittavia osia valmennuksesta yrityskohtaisesti. Toivottavasti hinta on myös yritysystävällinen ja mahdollistaa osallistumisen.”

”Sattui juuri meidän yrityksen tarpeisiin tämä koulutussarja, etenkin rekrytointi/Jaana Tolkin koulutukset ja hänen osaamisensa. Pidin koulutuksen annista ja kouluttajan tuomista esimerkeistä, joista pystyi poimimaan konkreettisia toimenpiteitä oman yrityksen kehittämiseen.”

”Erittäin laajoja ja tärkeitä aihealueita saatu kiteytettyä kolmeen tuntiin. Tärkeää päästä jakamaan ajatuksia myös muiden paikallisten yritysten kanssa. Sisäisestä tiedotuksesta, henkilöstöjohtamisesta, työhyvinvoinnista voisi keksiä myös omat aamupäivät.”

”Just tämmöiset 2-3h kurssit on parhaita. Toki viimeisellä oli niin mukavaa, että olisi ollut mukava vaihtaa ajatuksia pidempään.”

”Todella tärkeää yrittäjän ja yrityksen tukemista!”

Lisätietoja valmennuksista elokuussa 2023!

Aki Nevalainen

Yhteypäällikkö

puh. 0400 905829

Whatsapp