Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Rekry: Levyseppähitsaaja

Tämä paikka on täytetty, ei enää hakuja tähän paikkaan!

Nurmeksen Metalli Oy on nykyaikainen kevyen konepajateollisuuden tuotteita valmistava yritys. Erityisosaamistamme on metallituotteiden sarjavalmisteinen tuotanto ja monenlaiset levytyöt.

Tutustu yritykseemme: https://www.nurmeksenmetalli.fi/

Haemme LEVYSEPPÄHITSAAJAA

Pääasialliset työtehtävät ovat robottihitsaus ja ohjelmointi. Robotin käyttöön koulutetaan, mutta aiempi kokemus robottihitsauksesta katsotaan eduksi. Työnkuvaan kuuluvat lisäksi muutkin metalli- ja hitsaustyöt.

Työporukassamme on tällä hetkellä 15 vakituista henkilöä. Työtä meillä tehdään arkisin klo 7 – 15.30 ja perjantaisin klo 7-13.00. Palkkaus meillä on sopimuksen mukaan, osaamisen ja kokemuksen huomioiden. Työnantajana olemme reiluja ja joustavia.

Ota yhteyttä!

Sami Laakkonen

sami.laakkonen@nurmeksenmetalli.fi

puhelin 0503219672

Nurmeksen Metalli Oy:n tuotteita
Nurmeksen Metalli Oy:n tuotteita

Olemme osa Metallinyrkkiä!

Metallinyrkki on pohjoiskarjalaisten metalli- ja konepajayritysten muodostama ammattilaisverkosto.

Metallinyrkin ydin on seitsemän nurmeslaisen huippuyrityksen ryhmä, joka on palvellut Suomen metalli-, konepaja-, rakennus- ja kaivannaisteollisuuden kärkeä yhdessä jo parikymmentä vuotta.

Metallinyrkki koostuu kasvavista yrityksistä, jotka tänäänkin laajentuvat ja kasvattavat omaa alihankintaverkostoaan.

Varmistaaksemme Metallinyrkin elinvoiman ja menestyksen pitkällä tähtäimellä, toimintamme on ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä pohjalla.

Toiminta on resurssitehokasta ja minimoi ympäristövaikutukset. Metallinyrkki toimii vastuullisesti sidosryhmiä kohtaan ja sen voimavarana ovat motivoituneet ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö.

Tutustu: https://www.metallinyrkki.fi/