Kategoriat
Yleinen Yritysneuvontapalvelut

Teollisuustreffit

Viime viikolla kolmannen kerran Joensuussa järjestettävät Teollisuustreffit olivat nyt itäsuomalaiset! Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Business Joensuu, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja Riveria. Teollisuustreffeillä oli mukana iso joukko itäsuomalaisia yrityksiä.

Meiltä Nurmeksen alueelta oli mukana pari yritystä. Enemmänkin olisi voinut olla. Tilaisuudessa oli kaksi erittäin mielenkiintoista alustuspuheenvuoroa. Toisen niistä piti Siamäk Naghian, Genelec Oy:n toimitusjohtaja, yrityksen pääkonttorista, Iisalmesta. Hänen viestinsä keskeinen osa muodostui asiakkaalle tuotettavan arvon merkityksestä, asiakkaan ongelmaan paneutumisesta ja sen ratkaisemisesta. Hänen esityksessään tuli vahvasti myös esille kestävä kehitys ja vastuullisuus tuotteen elinkaarta ajatellen.

Toisen alustuspuheenvuoron käytti Olli Rissanen, EFM Groupin osakas. Ryhmittymä koostuu kolmesta yrityksestä: Joensuun CNC Machining Oy, KKR-Steel Oy ja Viimet Oy. Olli avasi taustoja EFM Groupin takana. EFM Group on enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä pystymme toimittamaan suurempia kokonaisuuksia entistä omavaraisemmin ja toimimaan järjestelmätoimittajana alusta loppuun. Näin palvelemme sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme entistä paremmin.

Itse tartuin Olli Rissasen arvioon siinä, että ilman ryhmittymää pienellä toimijalla yksinään voi olla vaara ajautua alihankintaketjussa kauemmaksi päämiehestä.

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp