Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Rekry: markkinointikoordinaattori

Tämä paikka on täytetty hakuajalla. Ei enää hakuja tähän paikkaan.

Lähde mukaan Bomban* matkailualueen kasvuun ja kehittämiseen. Koskematon luonto, kansallinen kulttuuriperintö ja aidot, kiireettömät kohtaamiset ovat matkailua, jota ei voi monistaa. Kerro meille, mitä uutta sinä toisit alueen matkailumarkkinointiin?  Haemme nyt kokonaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Markkinointikoordinaattoria

Tärkeimpinä työtehtävinä

 • matkailumarkkinointi yhdessä alueen yritysten kanssa
 • matkailumarkkinoinnin kehittäminen (sivuston ja brändin kehittäminen, some ja muiden kanavien ylläpito)
 • matkailun kehittäminen mm. matkailuyrittäjien kokoukset ja sidosryhmätyöskentely
 • alueen matkailun näkyvyyden edistäminen, viestintä ja tiedotus
 • yritysten sparraus matkailun digikanavissa
 • matkailijaneuvonta sesonkiluontoisesti

Odotamme sinulta

 • AMK-tasoista koulutusta, tradenomi tai restonomi
 • vahvaa digiosaamista, erilaisten somekanavien (FB, Instagram) sekä matkailun digitaalisten kanavien hallintaa, erilaisten matkailun digialustojen tuntemusta
 • matkailutoimialan tuntemusta
 • viestinnällisiä taitoja erityisesti sosiaalisessa mediassa sekä sisällöntuotantotaitoa WordPress-kotisivualustalla
 • englannin kielen taitoa
 • hyvää asiakaspalvelutaitoa ja innostunutta otetta kehittämiseen

Tarjoamme sinulle pienen, ketterän työyhteisön tuen

 • mahdollisuuden kehittyä matkailumarkkinoinnissa
 • hyvän perehdytyksen
 • liukuvan, joustavan työajan
 • mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä
 • henkilöstöedut Epassilla hyvinvointiin

*Nurmeksen alueen matkailumarkkinoinnissa alueesta käytetään nimeä Bomba, sillä alue tunnetaan parhaiten kotimaassa Bombana. Bomban seudun matkailuyritysten liiketoiminta liittyy jollain tapaa alueen upeaan luontoon. Karjalainen kulttuuri on myös tärkeä osa alueen matkailupalveluja. Alueen matkailun veturina toimii Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Break Sokos Hotel Bomba, joka omistaa kylpylähotellin ja Bomban talon. Kylpylähotellin laajennuksen valmistuttua yksistään Break Sokos Hotel Bomballa olisi 152 huonetta vuonna 2024. Vahvistamme alueen kilpailukykyä matkailussa siten, että alue tarjoaa kiinnostavia matkailutuotteita sekä kotimaan että kansainvälisen matkailun tarpeisiin. 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen kaupungin omistama kehittämisyhtiö.  Vastaamme Nurmeksen yritysneuvonnasta, kehittämistoiminnasta ja osaavan työvoiman saannin edistämisestä. Tarjoamme alueen yrittäjille sekä tänne sijoittumista suunnitteleville asiantuntevat yrityksen sijoittumis-, perustamis-, kehittämis-, rekrytointi- ja omistajanvaihdosneuvontapalvelut. Markkinoimme Nurmesta yritysten sijoittumispaikkana. Vastaamme Nurmeksen matkailuneuvonnasta ja alueen matkailumarkkinoinnista Bomba-brändillä.