Kategoriat
Yleinen Yritysneuvontapalvelut

Digiasiantuntijapalvelut

Digiasiantuntija – Mainostoimisto Digimediat – käytettävissä nurmeslaisille yrityksille – digitaalisten palvelujen tuottamiseen.

PIKES tarjoaa nurmeslaisille yrityksille asiantuntijapalveluita digitaalisten palvelujen tuottamiseen (verkkokauppa, varausjärjestelmät, some-näkyvyys, yrityksen kotisivut) ja mahdollistaa siten yrityksille uudistaa liiketoimintaansa, mm. olemassa olevia palveluja uudelleen tuotteistamalla ja tarjoamalla tukea digitaalisten palvelujen tuottamiseen.

Digi kuuluu kaikille – Mainostoimisto Digimediat on kilpailutettu toimija, jonka kautta PIKES voi toteuttaa tuettuja toimenpiteitä yrityksille. Esimerkkeinä seuraavat toteutettavat palvelut:

Verkkosivut – WordPress -kotisivut: toteutus ja ilme

Hakukoneoptimoidut verkkosivut, johon voidaan jatkossa helposti jatkokehittää tai monikielisyydellä vastaamaan kysyntää kotimaassa sekä ulkomailla.

Sivuston tärkein ominaisuus on saada toivottua kasvua sekä näyttää yrityksen ilme luotettavana ja laadukkaana kumppanina asiakkaille. Asennamme kaikkiin sivuihin analytiikan sekä luetutamme Google Search consolella sivut julkaisun jälkeen.

Yrityksen osuus (n. 25 %) kustannuksista alk. 210 EUR (+Alv 24 %) (Digimediat kustannus alk. 850 EUR (1-6 sivua)

Verkkokaupat – WooCommerce -verkkokauppa: toteutus ja ilme

WooCommerce on WordPressin tunnetuin verkkokauppalisäosa, jonka avulla pyörii noin 28 % kaikista verkkokaupoista. WooCommerce on WordPressin yksi suosituimmista lisäosista, jota on ladattu yli 84 miljoonaa kertaa.

Digimediat.fi mainostoimisto suunnittelee ja rakentaa sinulle räätälöidyn WooCommerce-verkkokaupan, joka vastaa täysin yrityksesi tarpeita ja brändi-ilmettä.

Yrityksen osuus (n. 25 %) kustannuksista alk. 495 EUR (+Alv 24 %) (Digimediat kustannus alk. 1990 EUR)

Sosiaalisen median hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa

Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Instagram, X (Twitter), TikTok ja LinkedIn, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Voit jakaa ajankohtaista tietoa, tuoreita uutisia ja houkuttelevaa sisältöä suoraan seuraajillesi. Tämä luo vahvan yhteyden ja sitouttaa asiakaskuntaasi.

Yrityksen osuus (n. 25 %) kustannuksista 75 EUR (+Alv 24 %) – kaikki kanavat

(Digimediat kustannus Alk. 150 EUR Some -kanavan luonti / kanava. Kaikkien kanavien luonti 300 EUR /IG, FB, TikTok, YouTube, LinkedIn)

Yrityksen osuus (n. 25 %) kustannuksista 75 EUR (+Alv 24 %)

(Digimediat mainoskampanjan tekeminen 290 EUR, HUOM! mainosbudjetti asiakkaalta)

Digimediat Oy tuottaa myös muita digitaalisuuden palveluja yrityksille. PIKES tukee alueen yrityksiä. Yritysten osuus kustannuksista on n. 25 %. Ennen toimenpiteisiin ryhtymistä, yritys tekee PIKES kanssa osallistumissopimuksen, jossa se sitoutuu hankkeeseen. Osallistumissopimuksessa arvioidaan palvelun kokonaiskustannus. Yritys voi olla yhteydessä alla mainittuihin Digimediat Oy:n yhteishenkilöihin ja käydä heidän kanssaan keskustelun tarvittavasta palvelusta. Tilauksen Digimediat Oy:lle tekee PIKES, kun osallistumissopimus yrityksen kanssa on tehty.

Ennen palvelun käyttöä ota yhteyttä Hannu Räsäseen.

Mainostoimisto Digimediat /

North Karelia Marketing and Promotion Oy

Joni Asikainen

Tekninen ja visuaalinen osaaminen

sinulle@digimediat.fi

Juha Romppanen

Myynnin kehittäminen ja sosiaalinen media

puh. 040 772 8886

juha@digimediat.fi

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp