Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Rekry: tapahtumakoordinaattori

Tapahtumakoordinaattori haku Maaseutuparlamentin 2024 järjestämiseen

Hakuaika päättynyt. Lämmin kiitos hakemuksista!

Oletko aikaansaava, muita toimijoita innostava tapahtuma-alan ammattilainen?

Maaseutuparlamentti on maaseudun suurin ideafestivaali, joka järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024. Tapahtuma on meille ainutkertainen, valtakunnallinen maaseututapahtuma ja sillä on iso rooli Nurmeksen valtakunnallisen tunnettuuden lisäämisessä ja maaseutuelinkeinojen esilletuomisessa. Lisätietoja tapahtumasta: maaseutuparlamentti.fi. Tapahtuma järjestetään paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden yhteistyönä maaseutupolitiikan neuvoston (MANE) koordinoimana.

Haemme idearikasta

TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA,

jonka tärkeimmät tehtävät ovat:

  • Tapahtuman käytännön järjestelyiden koordinointi
  • Paikallisten järjestelyiden ja retkien toteutuksen koordinointi, tapahtuman tervetuloatilaisuuden ja gaalaillallisen suunnittelu sekä kumppanuustorin suunnittelu ja kokoaminen yhteistyössä Nurmeksen kaupungin ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa
  • Toimijoiden ja vapaaehtoisten aktivointi mukaan tapahtuman toteuttamiseen
  • Paikallinen ja alueellinen tiedottaminen ja markkinointi

Odotamme sinulta:

  • Tärkeintä on, että sinulla on rautaista käytännön kokemusta suuremman tapahtuman järjestämisestä yhdessä verkostojen kanssa.
  • Työssä menestyminen edellyttää paikallisten toimijoiden tuntemista, asioiden määrätietoista eteenpäin viemistä, kokemusta suurten kokonaisuuksien hallinnasta ja aktiivista, aikaansaavaa asennetta.
  • Osaamista sosiaalisen median markkinoinnista ja Microsoft-ohjelmien käytöstä.

Kokemus kehittämishankkeiden hallinnoinnista katsotaan eduksi, sillä osa toimenpiteistä toteutetaan kehittämishankkeen kautta. Työssä tarvitset omaa autoa.

Tarjoamme:

Tapahtumakoordinaattorin työ on monipuolista ja palkitsevaa: koordinoit valtakunnallista, uniikkia maaseututapahtumaa, jonka toteutus avaa sinulle ovia ja mahdollisuuksia laajassa verkostossa.

Tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä, e-passiedut hyvinvointiin ja yksityisen työterveyshuollon.

Työsuhteen kesto on 1.12.2023-30.11.2024. Työsuhteen määräaikaisuus perustuu järjestettävän tapahtuman kertaluontoisuuteen.

Hakuaika päättynyt. Hakemusten lähetys hakuaikana kaija.turunen@pikes.fi otsikolla “Maaseutuparlamentin tapahtumakoordinaattori / PIKES”. Huomaa, että teemme mahdollisesti haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa PIKES Oy:n toimitusjohtaja Minna Heikkinen, minna.heikkinen@pikes.fi / puhelin 050 599 4326, parhaiten tavoitettavissa 7.11 klo 8-10 välisenä aikana ja 8-11.23 klo 8-11 välisenä aikana.

Lisätietoja tapahtumasta https://www.maaseutuparlamentti.fi/

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen kaupungin omistama kehittämisyhtiö.  Vastaamme Nurmeksen yritysneuvonnasta, kehittämistoiminnasta ja osaavan työvoiman saannin edistämisestä. Markkinoimme Nurmesta yritysten sijoittumispaikkana. Vastaamme Nurmeksen matkailuneuvonnasta ja alueen matkailumarkkinoinnista Bomba-brändillä. Tutustu meihin lisää www.pikes.fi

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp