Kategoriat
Matkailu Rekrytointipalvelut Yleinen

REKRY: kv-matkailun asiantuntija

Lakeland Bomba maailman kartalle

Kansainvälisen matkailun ammattilainen ja kehittäjä, tämä on kutsu Bomballe, Nurmekseen.

Hakuaika on päättynyt. Lämmin kiitos hakemuksista. Otamme yhteyttä hakijoihin henkilökohtaisesti.

Oletko sinä se henkilö, joka haluaa nostaa Bomban maailman kartalle yhdessä kumppaniverkoston kanssa? Haemme kansainvälisen matkailun asiantuntijaa Pohjoinen Lakeland – Matkailuyritysten kannattava kasvu ja matkailun kansainvälistäminen -hankkeeseen. Hankkeen kehittämisen pääteema on kansainvälisen matkailun kehittäminen ja sen ohella myös saavutettavuuden parantaminen, kiertomatkatuotteiden suunnittelu ja toteutus sekä digitaalisuuden ja vastuullisuuden edistäminen. Hankkeemme on osa hankekokonaisuutta, jota koordinoi Lieksan Kehitys. Lisäksi mukana on Joensuun kaupungin osahanke.

KANSAINVÄLISEN MATKAILUN ASIANTUNTIJAN tärkeimmät tehtävät ovat:

 • Hankkeen toteuttaminen, hallinto ja tiedottaminen
 • Verkostoituminen ja yhteistyön rakentaminen eri alueiden ja yritysten kanssa
 • Matkailualueen kansainvälinen matkailumarkkinointi
 • Matkanjärjestäjien tutustumismatkojen järjestäminen alueelle
 • Yritysten kansainvälistymiseen liittyvien valmennuksien/työpajojen/benchmarking-matkojen järjestäminen
 • Uusien sijoittuvien matkailuyritysten houkuttelu alueelle yhteistyökumppanin kanssa
 • Digitaalisen matkailututkimuksen toteuttaminen yhteistyökumppanin kanssa

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta kansainvälisen matkailun kehittämisestä
 • Osaamista kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista
 • Kokemusta rakennerahastohankkeiden hallinnoinnista ja talouden ymmärrystä
 • Hyvää kielitaitoa, sujuvan englannin lisäksi saksan kielen taito katsotaan eduksi
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Arvostamme aikaansaavaa työotetta, kykyä toimia itsenäisesti ja suunnitelmallisesti ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Nurmeksen alueen tuntemus on eduksi. Oman auton käyttö on tehtävän kannalta välttämätön.

Kansainvälisen matkailun asiantuntijan rooli on tärkeä alueemme kansainvälisen matkailun kasvussa ja yhteistyön luomisessa eri matkakohteiden kanssa ja alueen yritysten kanssa. Työssäsi pääset luomaan yhteistyötä Bomba-Nurmeksen ja Kolin, Lieksan, Juuan, Joensuun, Tahkon ja Vuokatin matkailualueiden kanssa.

Tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä, e-passiedut hyvinvointiin ja yksityisen työterveyshuollon.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.05.2026 saakka / hankkeen loppuun saakka. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen alueen oma kehittämisyhtiö. Kehitämme aluetta omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme seudullisesta yritysneuvonnasta ja kehittämistoiminnasta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppatori 1, Nurmes.  Tutustu meihin lisää www.pikes.fi

PIKES Oy vastaa Nurmeksen matkailuneuvonnasta, alueen matkailun kehittämisestä ja matkailumarkkinoinnista VisitBomba-brändillä. Tutustu Bomban matkailualueeseen www.visitbomba.fiLakeland Bomba Facebookissa ja Instagramissa lakelandbomba.

Minna Heikkinen

Minna Heikkinen

Toimitusjohtaja

puh. 050 599 4326

Whatsapp

kv-matkailun asiantuntija Siru Hirvonen

Siru Hirvonen

Matkailun asiantuntija

050 462 1246

Whatsapp