Navigation Menu

Breadcrumb

angle-left

Blogs

Kotisivut uusiksi!

Tänä päivänä sähköinen media on tärkeässä roolissa niin vapaa-ajan kuin työasioiden viestinnässä. Viime syksynä päätimme, että nyt on aika uudistaa PIKESin web-sivut. Halusimme elämää sivuillemme, ainakin kuvia alueen yrittäjistä ja PIKESiläisistä sekä fiilistä Pielisen Karjalasta. Jonkin verran avasimme alueen elinkeinoelämän lukuja, toimialoja ja yrityksiä sekä Pielisen Karjalan vahvuuksia.  Ja tätä työtä on tarkoitus jatkaa.

Nettisivut eivät ole sillä tavalla kiveen hakattuja, että niitä ei voisi muuttaa ja kehittää. Päivitämme sivuillemme ajankohtaista tietoa viikoittain tiedotteiden ja tapahtumakutsujen muodossa. Ajankohtaista osiossa jaoimme nyt enemmän asioita aiheittain ja projekteittain. Toivomme, että näin etsimäsi tieto löytyy helpommin. Kuvia tilaisuuksistamme löydät PIKESin facebookista. Sähköiset esitteet ja esim. PIKES-uutiset ovat www.issuu.com/pikesdocs-osoitteessa.

Yrittäjän näkökulma –osiossa julkaisemme juttuja alueen yrittäjistä. Nyt siellä on lähinnä PIKES-uutisten juttuja, mutta jatkossa yrittäjä voi vaikkapa kirjoittaa jutun esim. uusista tuotteista, investoinneista tai muista tärkeistä asioista. Näin onnistumisia ja kokemuksia voidaan jakaa.  Teemana yritysuutisissa ovat kasvutarinat. Onnistumiset ja hyvät esimerkit kannustavat kavereitakin onnistumisiin. Jatkamme myös PIKESillä juttujen tekoa alueen yrityksistä.

Tullaan tutuiksi, poikkea toimistolle, soita tai lähetä palautetta vaikkapa netin palautelomakkeella,


Kaija Turunen
viestintäasiantuntija
puhelin: 0400 783 374
kaija.turunen@pikes.fi

 

 


 

PS. Lämmin kiitos avusta kuvituksen toteuttamisessa. Kuvia kuvasivat Hollströmin Sini (pikesiläisten kuvat) ja Mäenpään Harri (kuvat Saher/Nurmeksen Työstö ja Tarvike).  Kähkösen Mikalle / Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy, Nevalaisen Mikalle /PKP Flex Oy, Parikan Hannulle /Katatec Oy/Saher-Aidat Oy kiitos hyvästä yhteistyöstä kuvauksissa. Lahjatavaraliike Marjokaan kiitos lainatavaroista. Lisäksi kiitos kuva-arkistojen kaivamisesta Komsan Suville (viljapelto) ja Parviaisen Joukolle (upeat talvikuvat Kolilta). Muut kuvat PIKESin arkistosta tai yrityksiltä. Kiitos myös pikesiläisille aineiston tuottamisesta kiireen keskellä.

More Blog Entries

(Verkko)kauppa se on, joka kannattaa!

Pielisen Karjalan Laajakaistapilotti – hanke järjesti Verkkokauppa tutuksi –...

Teolliset Symbioosit - resurssityöpajasta tuloksia

Pohjois-Karjalan teolliset symbioosit -hankkeen ensimmäiset tapahtumat pidettiin PIKES:in ...