Nurmeksen-kesä ja työ landing

Työ, kesä ja Nurmes kutsuvat

Kesä rymistelee vauhdilla kohti. Onko edessä kesätöitä, käytätkö kelit hyödyksi aktiviteettien parissa vai kiinnostaako vain ottaa rennosti ja nauttia Suomen kesästä? Näihin kaikkiin ja paljon muuhun löytyy mahdollisuudet Nurmeksessa. Tutustu tarjontaan ja tehdään tästä yhteinen kesä!

Nurmeksen kesä ja työ

Hyvärilä

Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus etsi joukkoonsa kausityöntekijöitä. Nyt kaikki kesätyöpaikat on täytetty. Lämmin kiitos kaikille yhteydenotoista.

 

 

 

Attendo

Attendo hakee hoiva-alan osaajia! Hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Tarjolla on kesätöitä, eripituisia sijaisuuksia sekä vakituisia tehtäviä
Myös opiskelijat ovat erittäin tervetulleita meille, oppisopimus ja joustavan oppisopimuksen mahdollisuus on yksiköissämme

Avoimet työpaikat:

Ota yhteyttä:

Henna Väkeväinen, puh. 044 494 0303,
henna.vakevainen@attendo.fi

www.attendo.fi

Porokylän Leipomo

Porokylän Leipomo työllistää kausityöntekijöitä myös kesäkaudella. Leipomo työllistää työntekijöitä eri tehtävissä kuten hallinnossa, myynnissä, asiakaspalvelussa, tuotannon töissä, kunnossapidossa. Saman katon alla työskentelymahdollisuuksia on siis monia. Meillä pystyy talon sisällä kouluttautumaan eri tehtäviin! Tarjoamme mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut. Ja herkut ei lopu kesken kahvitauolla, se luvataan myös!

Nurmeksen leipomolla avoimia kesätyöpaikkoja kesälle 2021.

Lähetä hakemuksesi rekry@porokylanleipomo.fi osoitteeseen.

Muista mainita hakemuksessa, että haet Nurmeksen toimipisteen kesätyöpaikkaa.

Kysy lisää:

ville.korkalainen@porokylanleipomo.fi, puh. 050-341 3745
www.porokylanleipomo.fi

PKO

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tarjoaa vuosittain monipuolisesti töitä Nurmeksen alueella! Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa töitä pääasiallisesti hotelli- ja ravintola-alalta, mutta hotellin pyörittämiseen tarvitaan myös muuta osaamista. Lisäksi Nurmeksen alueelta löytyy töitä esimerkiksi kaupan alalle, joten työtarjonta on todella laajaa.

Katso avoimet työpaikkamme tästä linkistä

Tai jätä tästä meille avoin hakemus haluamaasi työpaikkaan.

 

Kysy lisää:
Eveliina Räsänen, eveliina.rasanen@sok.fi
Puh. 010 76 22036
www.pko.fi

Nurmeksen mahdollisuudet

Koe Nurmeksen kesä! Meillä on kesäksi tarjolla paljon muutakin kuin vain työtä. Etsit sitten hyviä majapaikkoja, koulutusmahdollisuuksia tai kalapaikkoja, niin täältä löytyy kyllä.

Tutustu, mitä kaikkea muuta Nurmes pitää sisällään ja hurmaannu mahdollisuuksista!

Taidolla töihin kesäkampanjan logot

 

 

Taidolla töihin 2020 - 2022 -hanke

Palauta asettelu

 

Palauta asettelu