Kohtaanto-hankkeen kuva

Asset Publisher

angle-left Kevään opiskelijarekrytointitapahtumat

Hei!

Nyt on hieno mahdollisuus saada yrityksen avoimet paikat sekä kesätyöt ja harjoittelupaikat esille kevään opiskelijarekrytointitapahtumiin! Osallistu itse tai maksuttomasti PIKESin kautta – toimita materiaali tai ota yhteyttä minuun viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan PIKESin pisteelle kertomaan yrityksestä ja avoimista paikoista. Ilmoitathan tästä mahdollisimman pian.

Yhteistyöterveisin, Outi
outi.merilainen@pikes.fi, puh. 046 922 4271

 

Tapahtumat ja ketä niistä tavoitat:

ti 28.1. DuuniDay 2020, Lappeenranta (maksullinen, Kohtaannon paikalle maksutta materiaali/henkilö)

”Lappeenrannassa jo 24. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Huomaattehan, että kampuksellamme on myös tavoitettavissanne poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.”

Lue lisää tapahtumasta: https://www.lut.fi/yhteistyo-ja-palvelut/rekrytointipalvelut/kontakti-ja-rekrytointitapahtumat/duuniday

to 30.1. WORK SMART, Karelia amk, Joensuu (maksuton)

”Tapahtuman tavoitteena on luoda kontakteja työnantajien, ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden välille. Yrityksillä on mahdollisuus kertoa itsestään ja rekrytoida niin nykyisiä kuin tulevaisuuden ammattilaisia. Tapahtumaan osallistuu opintojensa eri vaiheessa olevia ammattikorkeakouluopiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja osa-aika- tai vakituisesta työstä.

Tapahtuma järjestetään Karelia-ammattikorkeakoulun Wärtsilä-kampuksella, jossa tavoitat liiketalouden, tekniikan, kansainvälisen kaupan, matkailun, metsäalan, media-alan ja sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakouluopiskelijat. Mukana on myös korkeasti koulutettuja maahanmuuttajataustaisia ammattilaisia eri aloilta.”

Lue lisää: http://worksmart.karelia.fi/

to 13.2. Pestuu, Riveria Nurmes

ma 17.2. Pestuu, Riveria Valtimo

Pestuut ovat ammatillisen koulutuksen paikallisia ja maksuttomia tapahtumia.

Lue lisää tapahtumasta: http://pestuu.fi/

Kohtaantohankkeen palvelut työnantajalle ja työntekijälle

Kohtaanto 2018-2019 hanke on päättynyt

Kohtaanto 2020-2022- hanke oli ESR-rahoitteinen. Hankkeen kesto oli 1.1.2018 – 30.6.2020 ja PIKES OY toimi hankkeen hallinnoijana.  Hankkeen yhteyshenkilönä toimi Outi Meriläinen.

 

 

Outi Meriläinen

Outi Meriläinen

Yritysasiantuntija,
puh. 046 922 4271
Taidolla töihin 2020-2022
Erityisosaaminen: rekrytointi, koulutukset, työnhaku
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksan ja ranskan perusteet