Löydä läheltä -Nurmeksesta

Löydä läheltä - Nurmeksesta

Löydä läheltä -kampanjan tavoitteena on saada meidät kaikki miettimään hankintojamme ja sitä, mitä kaikkea voimme löytää läheltä. Samalla kun säilytät paikalliset palvelut elinvoimaisina, säästät energiaa ja omaa aikaa. Paikallisesti käyttämäsi raha jää kiertämään kotiseudulle luoden omalta osaltaan elinvoimaa. Oma kotipaikka Nurmes säilyy virkeänä ja vetää puoleensa paluumuuttajia, matkailijoita ja lähikuntien väkeä. Näin elinvoima kertaantuu. Sanotaan, että ei se painonpudotuksessakaan ole merkityksellistä, mitä syö joulun ja uudenvuoden välillä, vaan mitä syö uudenvuoden ja joulun välillä. Tätä voit soveltaa myös omiin hankintoihisi. Silloin tällöin ”ruoho on vihreämpää kauempana” ja shoppailtua tulee reissuissa ja globaaliin verkkokauppaankin tulee eksyttyä. Mutta kun hankinnoissasi entistä useammin ajattelet, löytyiskö läheltä, voi sillä olla oikeasti positiivinen muutos kotopuolen hyväksi. Muista, että jokainen euro on kotiinpäin.

Matkaillessa kannattaa myös käyttää paikallisia palveluja ja ostaa paikkakuntien omia erikoistuotteita, aitoja makuja ja kunkin paikan omaa tarinaa kertovia tuotteita. Niistä jää mukavia muistoja matkailijan reppuun!

Löydä läheltä!  Poikkea kivijalkamyymälään ja kokeile paikallisia verkkokauppoja!

Poikkea Nurmekseen, klikkaa viestiä.

Navigation Menu

Ota käyttöön Nurmeksen palveluhakemisto

Ota käyttöön Nurmeksen palveluhakemisto

Haetko jotakin tiettyä palvelua tai yritystä, mutta et muista yrityksen nimeä? Klikkaa Nurmeksen palveluhakemistoon. Sieltä löydät lähes kaikki Nurmeksen alueen yritykset toimialoittain jaoteltuna.

360-palvelukartta Nurmeksen alueesta.

Tutustu Nurmeksen alueen maisemiin ja palveluihin yläilmoista. Miltä näyttävät upea Vanha Kauppala Pielisen ja Nurmesjärven välissä, Itäkaupunki Bomba-Hyvärilän alueineen, vilkas Porokylän liikekeskus, jonka jatkona Pitkämäen liikekeskus sekä Valtimon pitäjä. Klikkaa Nurmeksen palvelukarttaa

Löydä lähipalvelut!

Tehtaanmyymälöiden, erikoisliikkeiden ja verkkokauppojen Nurmes

Tiesitkö, mitä kaikkea saa Nurmeksesta? Oman kaupungin tehtaanmyymälöistä vaikkapa tuoretta leipää, rapeita piirakoita ja maukkaita leivonnaisia, vastasavustettua savukalaa ja muita herkullisia kalatuotteita, lämpöisiä sukkia eri käyttötarkoituksiin sekä Sastan palkittuja ulkoiluvaatteita. Erikoisliikkeistä sisustustarvikkeita, tekstiilejä, kelloja, koruja, silmälaseja, kukkia, asusteita, lemmikkieläintarvikkeita, kauneudenhoitoa, matkailupalveluja, autotarvikkeita ja paljon muuta niin arkeen, harrastuksiin kuin juhlahetkiin. Nurmes on myös n. 20 verkkokaupan kotipesä.  Kurkkaa tästä, minne suunnistaisit shoppaamaan vai kurkkaisitko oman kaupungin verkkokauppojen valikoimia! Kerro myös kavereillesi tai vie vieraat shoppailukierrokselle.

 

Matkailijan Nurmes osoitteessa bomba.fi

Käy syvemmälle luontoosi Bombassa

Näe & koe  - voimaannu luonnosta

Sille on syynsä, miksi kannattaa tulla Bombaan. Ehkä kaipaat hiljaisuutta ja rauhaa, kiireettömiä kohtaamisia ja aitoa vieraanvaraisuutta. Ehkä haluat kokea jotain unohtumatonta ja samalla oppia jotain itsestäsi.

Majoitus  - osa elämystä

Idyllinen lomamökki Pielisen rannalla, majatalo, oma huvila kaikilla mukavuuksilla tai majoitus ainutlaatuisessa kylpylähotellissa Bomban karjalaiskylässä – Bombassa majoitus on osa elämystä, josta voit tehdä juuri sellaisen kuin haluat.

 

 

Löydä läheltä kampanjan tiedot

Yrittäjä, ole hyvä ja lataa Löydä läheltä -logo käyttöösi jaetusta PIKES-Google drive-kansiosta.

 

Yritysten muutoskyvykkyyden parantaminen –hanke, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy yhteistyössä:

 

 

 

Breadcrumb