Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Kati Lipponen

Kati Lipponen

Matkailukoordinaattori,
puh. 050 4066 122
Nurmes - Valtimo -alueen matkailupalvelut
Kielitaito: englanti, ruotsi

Matkailuneuvonta

MATKAILUNEUVONTA 

p. 050 4066 122 kati.lipponen@pikes.fi

Lue Nurmeksesta ja Valtimosta matkakohteina enemmän:

www.bomba.fi
www.facebook.com/lakelandbomba
www.instagram.com/lakelandbomba

LakelandBomba Facebookissa

Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Matkailu Ylä-Karjalassa

 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy vastaa Nurmeksen ja Valtimon paikallisesta matkailuneuvonnasta. Matkailualuetta markkinoidaan nimellä Bomba. Matkailuneuvonta vastaa kysymyksiin:

Alueemme matkailupalveluista voit lukea lisää osoitteesta www.bomba.fi  

PIKES hallinnoi Matkailijat maailmalta-Nurmeksen matkailun toimintaympäristön kehittäminen 2019-2021. Tälle sivulle kootaan niin matkailuneuvonnan kuin hankkeiden kuulumisia ja tiedotteita. Kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä matkailuneuvontaan.

NURMEKSEN ERIKOISKAUPAT JA TEHTAANMYYMÄLÄT

 

  Tutustu alueemme monipuolisiin palveluihin ja
  ota yhteyttä yrityksiin. Hakemistosta voit hakea
  Nurmeksessa ja Valtimolla toimivia yrityksiä sekä
  yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

  Hakemistosta löydät mm.
  - Alueen yritykset
  - Yritysten tuottamat palvelut
  - Yritysten yhteystiedot ja sijainnin kartalla
 

 

Asset Publisher

angle-left Kylämatkailua kehitetään kesätauon jälkeen

Työpaja Ylikylän koululla

Pidimme Ylikylän koululla 4.9. Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen työpajan. Kävimme illan aikana läpi kaikkien kesän kuulumiset, puhuimme Doerz-matkailun verkkokaupasta (Lue lisää mitä Doerz on TÄSTÄ) ja markkinoinnista yleensäkin. Yhteismarkkinointimahdollisuuksia on nyt tulossa lähiaikoina. Karttaesitteeseen voi vielä tämän viikon ajan ilmoittautua sähköpostitse kati.lipponen@pikes.fi. Aineiston voitte toimittaa myöhemmin tämän kuun aikana (alla lisätietoa osallistumisesta). Tilaisuudessa sovimme myös, että osallistumme Valtimon Marrasmessuille 30.11. ja ilmoittautua voi jo mukaan. Varaan sopivan määrän pöytiä, niin että kaikki halukkaat mahtuvat.

Martat etsivät yhteistyötä

Tilaisuudessa Anna Rinteinen Pohjois-Karjalan Martoista kertoi Vastuullisen ruoka- ja luontomatkailun selvityshankkeesta. He olivat tehneet kyselyn Marttojen yhteistyöstä matkailutoimijoiden kanssa ja sillä oli ollut varsin positiivinen vastaanotto. Martat etsivät nyt matkailuyrityksiä yhteistyökumppaneiksi tuleviin Marttojen tuottamiin matkailupalveluihin ja aktiivisia henkilöitä/Marttoja/martanmielisiä tuottamaan matkailupalveluita. Tällaisia matkailupalveluita voisi olla esim sieniretki Marttojen kanssa, jonka usea eri Martta tai martanmielinen osaa vetää. Lisäksi he etsivät tietoa alueemme kylätaloista ja niiden varusteluista sekä hyvistä marja- ja sienimetsistä. Jos sinua kiinnostaa olla mukana Marttojen matkailupalveluissa, tehdä yhteistyötä Marttojen kanssa tai sinulla on hyviä vinkkejä kylätaloista tai metsistä, niin ota yhteyttä Anna Rinteiseen p. 044 748 3049, anna.rinteinen@martat.fi.

Haluatko mukaan yhteiseen karttaesitteeseen?

Nurmeksen ja Valtimon kylistä tehdään karttaesite tänä syksynä, jota jaetaan mm. lähikuntien matkailuneuvontoihin ja suurempiin majoitusliikkeisiin, alueemme majoitusliikkeisiin ja ruokakauppoihin sekä tulevissa tapahtumissa. Karttaesitteestä tehdään myös nettiversio ja nämä julkaistaan syksyn aikana. Karttaesitteitä voitte tilata minulta niiden valmistuttua.

Voit osallistua karttaan ilmoituksella, johon mahtuu kuva, lyhyt kuvausteksti kohteesta/kylästä/nähtävyydestä/tapahtumasta ja yhteystiedot. Ilmoituksen koko on 140x60 ja hinta 95€+alv. Toimi nopeasti ja lähetä tilavaraukset ja aineistot 15.9.2019 mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Autan tarvittaessa kuvien valinnassa ja tekstin kirjoituksessa. Tervetuloa mukaan kertomaan matkailijoille alueemme kyläkohteista!

Seuraava työpaja 2.10. Yläpihan tilalla Peri-Sivakantie 250, Valtimo

Tervetuloa seuraavaan matkailukylien työpajaan Yläpihan tilalle! Tilaisuudessa keskustellaan markkinoinnista, harjoitellaan myyntipuhetta englanniksi ja viedään omaa tuotetta eteenpäin. Ilmoittaudu tilaisuuteen 30.9. mennessä TÄSTÄ tai lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Viimeinen hankkeen työpaja järjestetään keskiviikkona 13.11. klo 16.30-20.30.

 

Lisätietoja:
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
050 4066 122
kati.lipponen@pikes.fi

Palauta asettelu