Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Kati Lipponen

Kati Lipponen

Kati Lipponen

Matkailukoordinaattori, puh. 050 4066 122
Nurmes - Valtimo -alueen matkailupalvelut, Kauppatori 3
Kielitaito: englanti, ruotsi

Matkailuneuvonta

MATKAILUNEUVONTA VisitNurmesValtimo

Lue Nurmeksesta ja Valtimosta matkakohteina enemmän:

http://www.visitkarelia.fi/nurmes
http://www.visitkarelia.fi/valtimo

VisitNurmesValtimo Facebookissa

VisitNurmesValtimo Instagramissa

@VisitNurmesValtimo

 

 

 

 

Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Matkailu Ylä-Karjalassa

 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy vastaa Nurmeksen ja Valtimon paikallisesta matkailuneuvonnasta. Matkailuneuvonta VisitNurmesValtimo sijaitsee Nurmeksessa osoitteessa Kauppatori 3, jossa matkailijoita palvellaan kasvotusten. VisitNurmesValtimo vastaa kysymyksiin myös:

Alueemme matkailupalveluista voit lukea lisää osoitteesta visitkarelia.fi/nurmes ja visitkarelia.fi/valtimo

PIKES hallinnoi kahta matkailuhanketta, Ylä-Karjalan matkailukylät ja Uudet yritysverkostot matkailun viitoittajina – toimintamalli matkailun uudistamiseen. Tälle sivulle kootaan niin matkailuneuvonnan kuin hankkeiden kuulumisia ja tiedotteita. Kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä matkailuneuvontaan.

NURMEKSEN ERIKOISKAUPAT JA TEHTAANMYYMÄLÄT

 

  Tutustu alueemme monipuolisiin palveluihin ja
  ota yhteyttä yrityksiin. Hakemistosta voit hakea
  Nurmeksessa ja Valtimolla toimivia yrityksiä sekä
  yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

  Hakemistosta löydät mm.
  - Alueen yritykset
  - Yritysten tuottamat palvelut
  - Yritysten yhteystiedot ja sijainnin kartalla
 

 

Asset Publisher

angle-left Yhdessä eteenpäin vuonna 2019

Uudet yritysverkostot matkailun viitoittajina – toimintamalli matkailun uudistamiseen

 

Kevättalvella matkailuyrittäjien kanssa pidetyssä kokoontumisessa toivottiin, että laaditaan yhteinen matkailun kehittämissuunnitelma Nurmes-Valtimo-alueelle, johon yrittäjät voivat vahvasti vaikuttaa ja saavat äänensä kuuluviin. Täten käynnistettiin Pohjois-Karjalan maakuntaliiton AIKO-rahaston rahoittama Uudet yritysverkostot matkailun viitoittajina- toimintamalli matkailun uudistamiseen-hanke, jossa kehittämiskumppanina toimii Brande Oy (ent. CreaMentors Oy). Tavoitteena työlle on löytää yhteinen tahtotila, mihin suuntaan Nurmes-Valtimo-alueen matkailua lähdetään viemään tulevaisuudessa. Tätä tulevaisuuden kuvaa muodostetaan yrittäjien yhteisestä näkemyksestä ja sen perusteella määritellään tavoitteet, toimenpiteet ja kehityskohdat suunnitelmaan, jota lähdetään toteuttamaan.

Syksyllä tehtyjen työpajojen, kyselyiden ja haastatteluiden pohjalta toimintamallia on työstetty eteenpäin ja ensimmäisiä toimenpiteitä on pistetty alulle. Viimeisimmässä työpajassa käynnistettiin yhteispakettien teko, jota jatketaan vuonna 2019 tavoitteena tehdä 10 yhteistä tuotetta. Yhteisiä kokoontumisia, yhteistä tekemistä ja yhteistä markkinointia on luvassa vuodelle 2019. Loppuvuodesta otettiin käyttöön yhteinen Google Groups tiedotuskanava, jossa alueen matkailutoimijat ja toiminnasta kiinnostuneet voivat jakaa omia tiedotteitaan. Mikäli haluat postituslistalle mukaan tai kysyä lisää tiedotuskanavan toiminnasta, ota yhteyttä matkailukoordinaattoriin.

Terveisin
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy
kati.lipponen@pikes.fi
050 4066 122