Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Kati Lipponen

Kati Lipponen

Matkailukoordinaattori,
puh. 050 4066 122
Nurmes - Valtimo -alueen matkailupalvelut
Kielitaito: englanti, ruotsi

Matkailuneuvonta

MATKAILUNEUVONTA 

p. 050 4066 122 kati.lipponen@pikes.fi

Lue Nurmeksesta ja Valtimosta matkakohteina enemmän:

www.bomba.fi
www.facebook.com/lakelandbomba
www.instagram.com/lakelandbomba

LakelandBomba Facebookissa

Nurmes-Valtimo-alueen matkailu

Matkailu Ylä-Karjalassa

 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy vastaa Nurmeksen ja Valtimon paikallisesta matkailuneuvonnasta. Matkailualuetta markkinoidaan nimellä Bomba. Matkailuneuvonta vastaa kysymyksiin:

Alueemme matkailupalveluista voit lukea lisää osoitteesta www.bomba.fi  

PIKES hallinnoi Matkailijat maailmalta-Nurmeksen matkailun toimintaympäristön kehittäminen 2019-2021. Tälle sivulle kootaan niin matkailuneuvonnan kuin hankkeiden kuulumisia ja tiedotteita. Kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä matkailuneuvontaan.

NURMEKSEN ERIKOISKAUPAT JA TEHTAANMYYMÄLÄT

 

  Tutustu alueemme monipuolisiin palveluihin ja
  ota yhteyttä yrityksiin. Hakemistosta voit hakea
  Nurmeksessa ja Valtimolla toimivia yrityksiä sekä
  yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

  Hakemistosta löydät mm.
  - Alueen yritykset
  - Yritysten tuottamat palvelut
  - Yritysten yhteystiedot ja sijainnin kartalla
 

 

Asset Publisher

angle-left Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen kuulumiset

Kylämatkailussa tapahtuu

 

Testipäivä 2.5.

2.5. pidimme Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen testauspäivän, jossa testasimme Koe pienois-Koli Kohtavaaralla, Pihan pyrähys sekä Karttakeppiä ja perunavelliä- tuotteita. Testipäivä oli oikein onnistunut ja kaikki tuotteet menevät ovat kesällä matkailijoiden koettavana. Pihan pyrähys ja Koe pienois-Koli Kohtavaaralla ovat myös takuulähtöinä Nurmes-Valtimo-alueen kesän 2019 viikko-ohjelmasta, jota voit katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ Toimijoille testipäivästä on paljon hyötyä, sillä kun tuotetta testataan käytännössä, huomaa itsekin mitä asioita tulee kehittää tuotteessa ja saa muilta toimijoilta kehittämisideoita. Tuotetestauksia jatketaan sitä mukaa, kun testattavia tuotteita syntyy. Voit lukea testipäivästä myös Maakaista.fi sivulta.

Benchmarking-matka 7.5.

Teimme Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen puitteissa benchmarking-matkan Lapinlahdelle 7.5. , jossa vierailimme Väärnin Pappilassa, Luovassa Puussa, Jokiniemen matkailussa ja Suomen asutusmuseossa. Toimijat ristiinmarkkinoivat toisiaan aktiivisesti ja hyödyntävät markkinoinnissa muun muassa Iisalmi ja tienoot-narkkinointia ja Kuopio-Tahko-markkinointi Oy:ta. Benchmarking-vierailijat kokivat tärkeäksi opiksi ristiinmarkkinoinnin ja sen lisäämisen omassa ja alueen toiminnassa. Yritykset olivat huomioineet hyvin lisämyynnin mahdollisuuden toimipaikoissaan ja paikat olivat hyvin viihtyisiä. Toimijat saivat matkalta inspiraatiota omaan ja yhteiseen tekemiseen.

Kesätori 1.7.

Ylä-Karjalan matkailukylät-hanke vieraili Nurmeksen kesätorilla 1.7., jossa jaettiin Valtimon kesä-esitettä, hankkeen esitettä ja muita alueen matkailuesitteitä. Hankkeen toimijat kertoivat omasta toiminnastaan ja hankkeessa tuotetuista tuotteista torivieraille.

Seuraava kokoontuminen 4.9.

Seuraava tapaaminen on 4.9. klo 16.30-20.30. Kokoontumisessa kerrataan mitä ollaan jo tehty vuoden aikana ja kuinka ensimmäinen kesä tuotteiden kanssa meni. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat!

 

 

 

Lisätietoja:

Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Ylä-Karjalan matkailukylät-hanke
Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy PIKES
050 4066 122
kati.lipponen@pikes.fi

Palauta asettelu