Paras uudistumisidea 2020 -kilpailu

Paras uudistumisidea 2020 -kilpailu

Mikä nurmeslaisen yrityksen lanseeraama kehittämisidea, tuote- tai palvelu-uutuus palkitaan

PARAS UUDISTUMISIDEA 2020-palkinnolla Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumissa 5.11.2020?

31.8. mennessä saimme 15 kilpailuehdotusta, joissa 11 erilaista tuotetta. Yksi yritys ei halunnut mukaan kilpailuun, joten 10 tuote- tai palveluideaa on mukana varsinaisessa kilpailussa. Kilpailu jatkuu facebookissa yleisön suosikki -äänestyksellä.

Äänestä parasta uudistumisideaa facebookissa 2.9. alkaen!

Paras uudistumisidea –kilpailun Yleisön suosikin valinta äänestys oli 2.-9.9.2020.

Elokuun aikana PIKESille annetut kilpailuideaehdotukset julkaistiin PIKESin facebook-sivulla keskiviikkona 2.9.2020. Yleisöllä on tilaisuus äänestää näistä ehdotuksista omaa suosikkia PIKESin facebook-sivulla. Ehdotukset ovat postauksessa tulojärjestyksessä, ensimmäisenä ehdotettu on ensimmäisenä jne. Ehdotuksen perustelutekstit ovat suoraan kilpailuehdotuksen tekijän perusteluja. Jos samaa ideaa on ehdotettu useita kertoja, perustelut on yhdistetty. Kilpailu on paras uudistumisidea -kilpailu. Kun samaa yritystä oli ehdotettu eri tuotteella, ehdotukset ovat omana tuotteinaan kilpailussa. Eniten tykkäyksiä saanut ehdotus on yleisön suosikki.

PALKITSEMME 3 IDEAA: Yleisön suosikin sekä kaksi raadin valitsemaa ideaa. Kärki-ideoista toteutamme esittelyvideon. Palkitut yritykset ja PIKES voivat hyödyntää videota markkinoinnissa.

ÄÄNESTYSOHJE: Äänestysaika on 2.9.-9.9. Huomaa, että vain PIKESin sivulle jätetty tykkäys on mukana äänestyksessä. Eniten tykkäyksiä saanut ehdotus valitaan yleisön suosikiksi.

TULOSTEN JULKAISU JA PALKITSEMINEN: Palkitsemme eniten ehdotuksia saaneen yleisön suosikin sekä kaksi raadin valitsemaa ideaa. Näistä kolmesta kärki-ideasta toteutamme esittelyvideon, joka julkistetaan Tulevaisuusfoorumissa 5.11. Kilpailun tulokset julkistetaan ja ehdotukset palkitaan, vaikka joutuisimme perumaan Tulevaisuusfoorumi-tilaisuuden koronatilanteen vuoksi.

 

Lisätietoja kilpailusta:

Minna Heikkinen

toimitusjohtaja

puhelinnumero 050 599 4326

minna.heikkinen@pikes.fi

 

Kaija Turunen

viestintäasiantuntija

puhelinnumero 0400 783 374

kaija.turunen@pikes.fi

 

Kilpailun järjestäjinä ja raadin jäseninä ovat Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry, Nurmeksen kaupunki, Pohjois-Karjalan Osuuspankki, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Karelia amk ja PIKES Oy.