Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Tuoteturvallisuus elintarvikkeissa

Tilaisuudet pidettiin:

  • 23.8.2016 klo 12 - 16 Lieksa: Hotelli-ravintola Puustelli, Hovileirinkatu 3
  • 24.8.2016 klo 12 - 16 Joensuu: Hotelli-ravintola AADA, Kauppakatu 32

 

Linkki ESITYSMATERIAALIIN. Kannattaa tutustua!


OHJELMA:
Tilaisuuden avaus, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen/PIKES Oy

Johdanto - Turvallisuus osana ruokaketjun vastuullisuutta

Elintarvikelainsäädäntö

Elintarviketoimijan vastuut

  • omavalvonta, allergeenit, jäljitettävyys, käytännön esimerkkejä
  • vaarojen arviointi eli HACCP- järjestelmä, jäljitettävyys, hygieniapassi


Kahvitauko

Viranomaiset

  • EVIRA, aluehallintovirasto, kunnan elintarvikevalvonta, muut viranomaiset


Elintarviketurvallisuus järjestelmät (mm. ISO22000, BRC Food )

  • vaatimukset ja hyödyt yrittäjälle


OIVA-järjestelmä

Loppuyhteenveto

Asiantuntijana toimii palvelupäällikkö, laillistettu ravitsemusterapeutti Tarja Niskanen Nutrinet Oy:stä.


Tilaisuudet järjesti PIKES Oy, TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET – kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot –hanke

Navigation Menu

Palauta asettelu