Tulevaisuuden elintarvikkeet
Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto
IFrame
Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki
PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet
Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.
Asset Publisher
Elintarvikepäivän 2017 esitysmateriaalit
Päivä oli onnistunut, tapaamisiin jälleen Elintarvikepäivässä 15.5.2018.
Oheisen linkin kautta löydät päivän esitykset muutamaa lukuunottamatta.
Avaus
1. Remi Valencot The impact of recent and expected political and trade issues on agribusiness
2. Petri Rouvinen Digitalisaatio ja työelämän muuton
3. Kaisa Poutanen Älyä ruuan tuotantoon ja kuluttamiseen
4. Jari Taipale Oletteko myyntiorganisaatio vai bränditalo
Mielipide vs. tiede
1. Tiina Sarja Kuka oikein tietää
2. Janne Huovila Miksi somekeskustelu osuu ja uppoaa
3. Fred Brouns Wheat makes you sick
4. Fred Brouns Dietary fiber
5. Anja Nysten Hypeä ja hysteriaa kemikaaleista
6. Pekka Louhiala Tutkija ja sidonnaisuudet
Laki ja valvonta
1. Hanna Brotherus Yltävätkö petokset Suomeen asti
2. Päivi Laakso ja Leena Maanpää-Pohjonen Aito vai väärennös
3. Ulla Luhtasela Elintarvikepetokset osana suuryritysten arkea
4. Anne Haikonen Elintarvikelaki uudistetaan kokonaisuudessaan
5. Sari Väänänen Vähimmäisvaatimuksista ja kriteereistä apua kotimaisen hankintaan
6. Jonna Törnroos Elintarvikehankinnat ja uusi hankintalaki
Rohkea muutos
1. Susanna Paloheimo Sydänfilmipaperista digitaaliseen keittiön johtamiseen
2. Tommi Tervanen Kun pelkkä hyvä tuote ei riitä
Digioppeja
1. Terhi Latvala Digitalisaatio muuttaa ruokaketjua
2. Ilmo Aronen Mitä yhteistä on Benellalla ja digitalisaatiolla
3. Jarkko Antila Uudet teknologiat ja digitalisaatio
4. Leena Helminen Porkkana digipalveluksi
5. Elina Santamäki Hyvä peruna ei parane digitalisaatiolla
6. Danny Groenenboom Digital disruption
Vienti veturiksi
1. Thimjos Ninios Turvallista ruokaa Suomesta maailmalle
2. Riikka Salokannel Co-designilla vientiä
3. Kaisu Korpua ja Markku Tuominen Älä kehitä brändiä muiden hyödynnettäväksi
Yhteinen Ruoka
1. Seija Lintukangas-Kari Uuteen aikaan kouluruokailussa
2. Hanna Kuisma Hävikistä työtä ja osallisuutta
3. Päivi Palojoki Kouluruokailu 2.0
4. Veli-Matti Aittoniemi Ravintola - hyväksi ihmiselle ja yhteiskunnalle
5. Antti Maunu Ruoka, rakkaus ja rutiinit