Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS

ESIMIES JA ALAISET – TIEDONSIIRTOTILAISUUS

Nurmes 18.5.2017, klo 12 - 16, Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12

TILAISUUDEN ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ

Ohjelmarunko:

  • Lyhyt esittely/esittäytyminen / Merja Vehviläinen, Savonia-ammattikorkeakoulu

  • Ajatuksia elintarvikealan johtamisesta ja innostamisesta

  • Erilaiset roolit esimiehenä erilaissa organisaatioissa

  • Esimies ongelmanratkaisijana ja innostajana

  • Mistä rohkeus kehittyä ja kehittää?

  • Caset


 

Olen vahvan esimieshistorian omaava palveluliiketoiminnan lehtori Savoniasta. Työelämää esimiehenä on takana reilu 10 vuotta. Kolme vuotta etäisyyttä suorasta esimiestyöstä, on oppinut katsomaan johtamista ja esimiehenä olemista monesta uudesta kulmasta. Olen työskennellyt monessa erilaisessa työympäristössä ja niiden eri vaiheissa. Olen ollut yt-jyrä ja podiumilla paistatteleva vuoden esimies sekä kaikkea siltä väliltä. Koulutukseltani olen restonomi (YAMK) palveluliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelmasta. Edeltävät restonomi-opintoni puolestaan suuntasin elintarvikealan liikkeenjohtoon. Muita koulutuksina mm. S-ryhmän S-trainee johtamisen koulutusohjelma (Jollas Instituutti), Syväjohtamisen koulutus (Deap Lead), ammatillinen opettajakoulutus löytyy. Juuri nyt opiskelen Jyväskylän yliopistossa johtamista.

Koulutuspäivämme koostuu toukokuussa esimerkinomaisista case-tilanteista, joiden taustalla on todellisia ja mahdollisia tilanteita, ongelmia, ratkaisuja ja ennen kaikkea oivalluksia. Esimiestyö on suurelta osin myös vuorovaikutustaitoja ja niitä käsittelemme myös. Lisäksi jätämme pienen osuuden kysymyksille ja kommenteille.

Merja Vehviläinen, lehtori, Savonia-ammattikorkeakoulu
https://www.linkedin.com/in/merja-vehvil%C3%A4inen-3b919047/

Kuvat: Savonia-ammattikorkeakoulu

 

Järjestäjänä PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkosto