Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA

HYGIENIA ELINTARVIKETUOTANNOSSA

ESITYSMATERIAALI TÄSSÄ LINKISSÄ. Ole hyvä ja tutustu!

 

Hygienia tarkoittaa terveyden edistämistä ja säilyttämistä (terveysoppi). Erityisesti se huolehtii ympäristön terveellisyydestä niin, että siinä ei kohdata tautia aiheuttavia mikrobeja, vaarallisia kemikaaleja, säteilyä tai muita sairauksia aiheuttavia tekijöitä.

Hygienia elintarviketuotannossa – tärkeää meille kaikille. Kuinka voin sen varmistaa?

 

  • Hygieniariskit elintarviketuotannossa (raaka-aineet, tilat, prosessit ja henkilöt)
  • Hygieeniset työskentelymenetelmät
  • Hygieniatason mittaaminen
  • Hygieniaongelmien selvittäminen

Aihealueissa käsitellään myös asiaan liittyvää lainsäädäntöä.

Asiantuntijana toimi projektipäällikkö Vuokko Niemitalo SavoGrow Oystä.


PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkosto