Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Ennakointiajattelun ja -menetelmien jalkauttaminen yrityksiin yritysten oman kehittämistoiminnan tueksi



Ennakointiajattelun ja -menetelmien jalkauttaminen yrityksiin yritysten oman kehittämistoiminnan tueksi

12.5. Nurmes: Hyvärilän kartanohotelli, Lomatie 12  ja 13.5. Joensuu:  Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32, klo 9 - 12.

Ennakointiajattelun ja -menetelmien jalkauttaminen yrityksiin niiden oman kehittämistoiminnan tueksi. Koulutuksessa esitellään erilaisia ennakointityökaluja ja tutustutaan lähemmin 1-2 työkaluun. Tavoitteena on antaa yrityksille eväitä jatkaa tulevaisuuden ennakointia itsenäisesti ja kullekin sopivilla tavoilla. Yritysten oman ennakointiosaamisen vahvistaminen voi tuottaa uusia tuotteita, palveluita, liiketoimintamahdollisuuksia ja olla toimintaa uudistava sytyke.

OHJELMA:

klo 09.00      

Päivän käynnistys ja projekti esittely
Yritysasiantuntija Riitta Kinnunen, PIKES
Päivän tavoitteet ja sisältö / Tulevaisuuden tutkimuskeskus

klo 09.15 Ennakointiajattelun ja -menetelmien jalkauttaminen yrityksen kehittämiseen / Tulevaisuuden tutkimuskeskus
klo 10.30 Tauko
klo 10.45 Uusia tuotteita, palveluita, liiketoimintamahdollisuuksia ja toimintaa uudistava sytykkeet
klo 11.30 Yhteenveto, arviointi ja johtopäätökset


 

 

 

 

 

 

 

Asiantuntijana Leena Jokinen / Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto

Ilmoittautumiset pyydämme 9.5.2016 klo 16 mennessä riitta.kinnunen@pikes.fi tai puh. 046 9232 472. Tilaisuudet on tarkoitettu tuotannollisille yrityksille, yrittäjiksi aikoville sekä alkutuottajille ja ne ovat osanottajille maksuttomia.

Tulostettava esite tässä linkissä.

 

Ruoankulutukseen vaikuttavat toimintaympäristöjen muutokset ja tulevaisuuden kuluttajatrendit

TILAISUUDEN MATERIAALIT TÄSSÄ LINKISSÄ

18.4. klo 12.30-15-30 Lieksa: Timitran linna, Timitrantie 3  
19.4. klo 12.30-15-30 Nurmes: Hyvärilän kartanohotelli, Lomatie 12  ja
20.4. klo 9.00-12-00 Joensuu: Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32

Tietopaketti: kuluttajatietoa, trendejä, heikkoja signaaleja

OHJELMA:

klo 12.45 / JNS klo 9

Päivän käynnistys ja projektin esittely
Yritysasiantuntija Riitta Kinnunen
Päivän tavoitteet ja sisällöt, Tulevaisuuden tutkimuskeskus

klo 12.45 / JNS klo 9.15 Ajankohtaiskatsaus toimintaympäristöjen muutoksesta ja tulevaisuuden
kuluttajatrendeistä. / Tulevaisuuden tutkimuskeskus
klo 14.00 / JNS klo 10.30 Tauko
klo 14.15 / JNS klo 10.45 Ajankohtaiskatsaus jatkuu. Käytännön mahdollisuuksien tunnistaminen ja tulevaisuuden vaihtoehdot

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiantuntijoina Leena Jokinen ja Riikka Saarimaa, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto.

 

 


Tilaisuudet järjestää PIKES Oy, TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET
– kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot –hanke