Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Ruokamatkailu 14.3. klo 12 - 16

RUOKAMATKAILU

14.3 klo 12 - 16 Timitran linna, Timitrantie 3, Lieksa

Käydään ruokamatkailua läpi kysymysten mitä, milloin, miten, kenelle, kautta. Ruokamatkailun tiedonsiirtotilaisuus antaa monipuolista tietoa, kuinka hyödyntää ruokamatkailu yrityksen elinvoimaisuudessa ja monipuolisen näkemyksen saavuttamisessa.

Ohjelma klo 12.00- 16.00

  • Mitä ruokamatkailu on?
  • Kuinka tuotteistaa oman yrityksen palvelut ruokamatkailuksi?
    • Esimerkkejä kansainvälisesti ja kotimaassa
    • Pohjois-Karjalan ruokakulttuuri ja sen hyödyntäminen yrityksen toiminnassa
  • Ruokamatkailija ennen ja nyt
    • Kulutustottumusten muutos
    • Kuluttajien odotukset, toiveet ja vaatimukset
    • Trendien vaikutus ruokamatkailuun
    • Ruokailmiöt maailmalla
  • Työpajat
    • Ideointia
    • Haasteet ja niiden ratkaisu
    • Pohjois-Karjalan vahvuudet

 

Asiantuntijana Johanna Kantala Savonia amk Oy:stä. Johanna on työskennellyt suuren osan työurastaan yrityselämässä ja hänellä onkin yli 15 vuoden esimieskokemus ravitsemisalalta. Johannalla on siis vankka kokemus yrityksen toiminnan kehittämisestä, henkilökunnan kouluttamisesta ja ohjaamisesta, näkemystä kuluttajarajapinnassa toimimisesta sekä yrityselämän vaatimuksista ja tarpeista ravintola-ja kahvilasektorilla.

Ilmoittautumiset 9.3.klo 16.00 mennessä mailto:salla.willman@savonia.fi.

 

Järjestäjänä PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot