Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left TUOTANNON HALLINTA JA OPTIMOINTI 24.1. Nurmeksessa

TUOTANNON HALLINTA JA OPTIMOINTI-tilaisuuden materiaalit: LINKKI

24.1.2017 Hyvärilän Kartanohotelli, Lomatie 12, Nurmes           

Tuotannon suunnittelu, ohjaus ja optimointi =>Tehokas, laatua tuottava ja kilpailukykyinen yritys

Ohjelma klo 12.00- 16.00

  • Tilaisuuden avaus, yritysasiantuntija Riitta Kinnunen/PIKES Oy
  • Tuotannon hallinnan nykyiset suuntaukset
  • Esimerkkejä työkaluista mm. JOT ja Lean
  • Tuotannonohjauksen käsitteitä
  • Tuotannon suunnittelu, optimointi ja päätöksenteko
  • Kokonaissuunnittelu ja kapasiteetit
  • Kokonaistehokkuuden määrittäminen
  • Priorisointi tuotannossa ja tuotteen elinkaari               


Asiantuntijana toimi projektipäällikkö Heikki Koivumäki Foodwest Oystä, puh. 040 748 3592, heikki.koivumaki@foodwest.fi

Tilaisuuden järjesti PIKESin TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET- kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot