Tulevaisuuden elintarvikkeet kuvanosto

Navigation Menu

IFrame

Tulevaisuuden elintarvikkeet yläpalkki

PIKES Tulevaisuuden elintarvikkeet

Ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Kehittämishanke on päättynyt 2017 kesäkuussa.

Breadcrumb

Asset Publisher

Luonnontuoteseminaarin esitysmateriaalit

Luonnontuoteseminaarin esitysmateriaalit löytyvät linkistä: www.aitoluonto.fi   Paljon mielenkiintoista asiaa, käy lukemassa! Riitta Kinnunen ...

Tuottajien ja Foodservice-tukkujen lähiruokatreffit materiaalit

Tuottajien ja Foodservice-tukkujen lähiruokatreffit Pidettiin Kukkolan tilalla, Vanha Valtatie 70, Joensuu 11.1.2017 klo 13.00 – 15.30 Tilaisuuden materiaalit ovat jakelussa:...

Innovaatioseteli ja muut rahoitusmahdollisuudet elintarvikealan yrityksille

  Innovaatioseteli ja muut rahoitusmahdollisuudet elintarvikealan yrityksille 17.1.2017 klo 12-16 PIKESin toimisto, Energiatie 2,...

Elintarvikealan vuosiseminaarin materiaalit

Yhdessä tehden parempiin tuloksiin - Elintarvikealan vuosiseminaarin materiaalit Elintarvikealan vuosiseminaari 2016 Säätytalossa, Helsingissä, alkoi kahvitilaisuudella, jossa kahvin...

Elintarvikepäivä 17.5.2016

Koosteessa esiin nousseita aihealueita ja puheenvuoroja. LINKKI KOOSTEESEEN. Laati: Savonia-ammattikorkeakoulu, Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö  

SIAL-messut Pariisissa 16.-20.10.2016

Suomen osasto SIAL-messuilla Pariisissa. Maailman suurimmat ruoka-alan messut järjestetään eri mantereilla. Tänä syksynä oli vuorossa Eurooppa ja Pariisi, loppuvuoden messut ovat...

Kansainväliset markkinat Joensuussa esitysmateriaali

Katso esitysmateriaalia Kansainväliset markkinat -tapahtumasta Joensuussa 1.11.2016 LINKKI ESITYSMATERIAALIIN Päivän sisältö: kansainvälisyyden käsite miksi...

KANSAINVÄLISET MARKKINAT

KANSAINVÄLISET MARKKINAT  ti 1.11.2016 klo 9-15 Kukkolan tilalla, Vanha Valtatie 70, Joensuu Tarjolla tuhti paketti tarpeellista tietoa kaikille, jotka ovat...

Liiketoimintamallien kehittäminen 11. - 12.10.2016 Kolilla PERUTTU

Kehittämispäivät PERUTTU! Liiketoimintamalliajattelu on osin korvannut perinteisen liiketoimintasuunnitelmien tekemisen. Tilaisuudessa perehdytään liiketoimintamallien rakentamiseen...

PACTEC, PLASTEC, FOODTEC JA SIGNTEC

20.-22. syyskuuta järjestettiin neljä teollisuusalan ammattitapahtumaa samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa. Joka 3. vuosi järjestettävässä tapahtumakokonaisuudessa on mukana koko...

Ennakointiajattelun ja -menetelmien jalkauttaminen yrityksiin yritysten oman kehittämistoiminnan tueksi

pidettiin 8.9. klo 12-15 Nurmes: Hyvärilän kartanohotelli, Lomatie 12 • 9.9. klo 9-12 Joensuu: Hotelli-ravintola Aada, Kauppakatu 32 LINKKI ESITYSMATERIAALIIN. ...

Tuoteturvallisuus elintarvikkeissa

Tilaisuudet pidettiin: 23.8.2016 klo 12 - 16 Lieksa: Hotelli-ravintola Puustelli, Hovileirinkatu 3 24.8.2016 klo 12 - 16 Joensuu: Hotelli-ravintola AADA, Kauppakatu 32 ...

Tuotekehitys INTO-työkalulla 13.-14.9.2016 Kolilla

INTO – INNOVAATIOPALVELU Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa käyttöönne kattavan palvelutarjonnan kehittämisi­deoiden tunnistamiseen, arviointiin ja työstämiseen toteutettaviksi...

Luonnon päivänä Timosen luomutilalle Valtimolle 27.8.2016 klo 12 - 15!

Tule Timosen luomutilalle Valtimolle Luonnon päivänä 27.8.2016 klo 12-15! Lauantaina 27.8.2016 joka niemessä, notkossa ja saarelmassa ympäri Suomea vietetään Luonnon päivää. Neljättä...

Food Business Summit -tapahtuman kuulumiset

Tapahtuman kuulumiset ja ohjelma TÄSSÄ LINKISSÄ. Videoita ja tapahtumakuvia lisää https://www.facebook.com/foodbusinesssummit Hajatelmia Food Business Summitista...

LOGISTIIKKA-materiaalit

Logistiikka-materiaaleja/Savonia amk Oy, Sirpa Vauhkonen Logistiikan maailma: logistiikan perusteet http://www.logistiikanmaailma.fi/wiki/Etusivu LOGY: Suomen suurin...

Aistinvarainen arviointi tuotekehityksen tukena, tutustu koulutusaineistoon

Aistinvarainen arviointi tuotekehityksen tukena Tilaisuuden aineistot TÄSSÄ LINKISSÄ . Kiitos osallistumisesta tilaisuuksiimme.  6.6. Nurmes: Hyvärilän...

TIETOPAKETTI: Tulevaisuuden kuluttajatrendit ja heikot signaalit

Turun yliopiston Tulevaisuuden Tutkimuksen asiantuntijat Riikka Saarimaa ja Leena Jokinen kävivät tuomassa meille tietoa mm. tulevaisuuden kuluttajatrendeista ja heikoista signaaleista. ...

Gastro Helsinki 16.-18.3.2016

Gastro Helsinki -messut kokosivat jälleen kerran suuren joukon yrityksiä esittelemään tuotteitaan, palveluitaan ja koneitaan horeca-alan ammattilaisille.  250 yritystä, 60 eri...

TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET –kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot -hanke

Hankkeen tavoitteena on elintarvikealan yritysten ja toimialan yleinen kehittyminen vastaamaan muuttuvia tarpeita.  Supistuvat kotimaan markkinat ja kuluttajien uudet odotukset...
— 20 Items per Page
Showing 21 - 40 of 44 results.