Tutustu sote-alaan

Tutustu sote-alaan yritysten työpaikat Nurmeksessa

Kotisairaanhoito Sa-Tu Väisänen

Kotihoitopalvelumme periaatteena on tuottaa palveluja kokonaisvaltaisesti sairaanhoidosta tukipalveluihin - monen eri ihmisen ei tarvitse mennä suorittamaan eri tehtäviä ja hoitotyöntoimenpiteitä, vaan kaiken asiakkaan/potilaan tarvitseman avun tarjoamme yhden hoitajan suorittamana samalla kotikäynnillä –kuin vuosikymmeniä sitten, ilman kiirettä, aidosti läsnä olemalla.

Yhteystiedot

Sari Väisänen
sairaanhoitaja (sis- kir), Jalkojenhoidon at, toimitusjohtaja
puh. 040 3522 166
sari.vaisanen(at)hotmail.com
www.kotisairaanhoitovaisanen.fi

 

Aspa-Koti Kotiharju

"Tänne on aina niin mukava tulla, täällä on rauhallinen ja kodikas tunnelma."

Aspa-koti Kotiharju Valtimolla tarjoaa tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille.

Nurmeksessa sijaitseva Aspa-koti Kotiharju tarjoaa yksilöllistä tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Tiina Vartiainen
tiina.vartiainen@aspa.fi
puh. 040 717 8822
www.aspa.fi

 

Attendo Nurmeksen Hoiva Oy

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille Attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Yksikkömme Nurmeksessa sijaitsevat lähellä keskustaa ja sen palveluja.

Attendo Kotiniemi

Attendo Kotiniemi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 36 ikääntyneelle. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Attendo Kotirinne

32-paikkainen Kotirinne palvelee päihdemuistisairaita asukkaita. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Asuminen yksikössä on pitkäaikaista sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Yhteystiedot

PAIKKA AVOINNA TÄLLÄ HETKELLÄ!

Attendo Nurmesharju

Attendo Nurmesharju on 15-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu kuntoutusyksikkö, joka tarjoaa sekä tehostettua asumispalvelua että tuettua asumispalvelua. Nurmesharjussa tarjotaan kuntoutujalle mahdollisuus palata parempaan arkeen aktivoinnin, tuen ja yksilöllisen kuntoutuksen avulla.

Yhteystiedot

Maaria Puoskari, Hoivakodin johtaja
Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16
puh. 044 7772 795
maaria.puoskari@attendo.fi

Tutustu sote-alaan yritykset Nurmeksessa