Ajankohtaista

angle-left Kylämatkailua kehitetään kesätauon jälkeen

Työpaja Ylikylän koululla

Pidimme Ylikylän koululla 4.9. Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen työpajan. Kävimme illan aikana läpi kaikkien kesän kuulumiset, puhuimme Doerz-matkailun verkkokaupasta (Lue lisää mitä Doerz on TÄSTÄ) ja markkinoinnista yleensäkin. Yhteismarkkinointimahdollisuuksia on nyt tulossa lähiaikoina. Karttaesitteeseen voi vielä tämän viikon ajan ilmoittautua sähköpostitse kati.lipponen@pikes.fi. Aineiston voitte toimittaa myöhemmin tämän kuun aikana (alla lisätietoa osallistumisesta). Tilaisuudessa sovimme myös, että osallistumme Valtimon Marrasmessuille 30.11. ja ilmoittautua voi jo mukaan. Varaan sopivan määrän pöytiä, niin että kaikki halukkaat mahtuvat.

Martat etsivät yhteistyötä

Tilaisuudessa Anna Rinteinen Pohjois-Karjalan Martoista kertoi Vastuullisen ruoka- ja luontomatkailun selvityshankkeesta. He olivat tehneet kyselyn Marttojen yhteistyöstä matkailutoimijoiden kanssa ja sillä oli ollut varsin positiivinen vastaanotto. Martat etsivät nyt matkailuyrityksiä yhteistyökumppaneiksi tuleviin Marttojen tuottamiin matkailupalveluihin ja aktiivisia henkilöitä/Marttoja/martanmielisiä tuottamaan matkailupalveluita. Tällaisia matkailupalveluita voisi olla esim sieniretki Marttojen kanssa, jonka usea eri Martta tai martanmielinen osaa vetää. Lisäksi he etsivät tietoa alueemme kylätaloista ja niiden varusteluista sekä hyvistä marja- ja sienimetsistä. Jos sinua kiinnostaa olla mukana Marttojen matkailupalveluissa, tehdä yhteistyötä Marttojen kanssa tai sinulla on hyviä vinkkejä kylätaloista tai metsistä, niin ota yhteyttä Anna Rinteiseen p. 044 748 3049, anna.rinteinen@martat.fi.

Haluatko mukaan yhteiseen karttaesitteeseen?

Nurmeksen ja Valtimon kylistä tehdään karttaesite tänä syksynä, jota jaetaan mm. lähikuntien matkailuneuvontoihin ja suurempiin majoitusliikkeisiin, alueemme majoitusliikkeisiin ja ruokakauppoihin sekä tulevissa tapahtumissa. Karttaesitteestä tehdään myös nettiversio ja nämä julkaistaan syksyn aikana. Karttaesitteitä voitte tilata minulta niiden valmistuttua.

Voit osallistua karttaan ilmoituksella, johon mahtuu kuva, lyhyt kuvausteksti kohteesta/kylästä/nähtävyydestä/tapahtumasta ja yhteystiedot. Ilmoituksen koko on 140x60 ja hinta 95€+alv. Toimi nopeasti ja lähetä tilavaraukset ja aineistot 15.9.2019 mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Autan tarvittaessa kuvien valinnassa ja tekstin kirjoituksessa. Tervetuloa mukaan kertomaan matkailijoille alueemme kyläkohteista!

Seuraava työpaja 2.10. Yläpihan tilalla Peri-Sivakantie 250, Valtimo

Tervetuloa seuraavaan matkailukylien työpajaan Yläpihan tilalle! Tilaisuudessa keskustellaan markkinoinnista, harjoitellaan myyntipuhetta englanniksi ja viedään omaa tuotetta eteenpäin. Ilmoittaudu tilaisuuteen 30.9. mennessä TÄSTÄ tai lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Viimeinen hankkeen työpaja järjestetään keskiviikkona 13.11. klo 16.30-20.30.

 

Lisätietoja:
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
050 4066 122
kati.lipponen@pikes.fi

Yrittäjäksi Nurmekseen

Yrittäjäksi Nurmekseen?

Nurmes elää metsästä, elintarvikkeista, matkailusta ja maataloudesta mutta ennen kaikkea meistä ihmisistä. Osaavista ihmisistä, jotka yhdessä yrittävät, kehittävät ja rakentavat Nurmesta kohti kestävää kasvua. Kasvua, joka tuo hyvää meille nurmeslaisille, ympäristölle ja koko maailmalle. Mietitkö yritystoiminnan laajentamista tai uuden yrityksen perustamista? Kysy sijoittumispalveluamme. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Nurmeksen mahdollisuuksista.

Yrittäjä, ota yhteyttä PIKESiin. Mietitään yhdessä, millaisia yrittämisen mahdollisuuksia meillä on.
Minna Heikkinen, puh. puh. 050 599 4326 ja Aki Nevalainen, puh. 0400 905 829.

Kaikkien yhteyttä ottaneiden kesken arvomme 1 kpl Bomba-hemmottelupaketteja (yöpyminen, kylpylän käyttö ja illallinen kahdelle). SOITA NYT TAI JÄTÄ VIESTI TÄSSÄ LINKISSÄ.

Tule mukaan, sillä UUSI NURMES KASVATETAAN YHDESSÄ!

 

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs, toistaiseksi työskentelemme etänä.

Yksinyrittävä, 2000 euron toimintatuki

Haku TÄSSÄ LINKISSÄ.

Palvelumme kesän aikana:

Yritysasiantuntija Hannu Räsänen palvelee alueen yrityksiä koko kesän ajan. Hannun yhteystiedot puh. 050 3455 384.

PIKESiläiset ovat kesätauolla viikot vkot 27-31.

Matkailuneuvonta: matkailukoordinaattori Kati Lipponen on tavoitettavissa Nurmeksen alueen matkailuneuvonnassa Bomban talon aulassa, puh. 050 4066 122. Matkailuneuvonta palvelee 14.7.-15.8. tiistai - lauantai klo 11 – 18.

Hyvää kesää!

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook

Yrittäjäinfoa

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

- Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, koulutuksia. Lue lisää. Klikkaa linkkiä!

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkissä.