Ajankohtaista

angle-left Kylämatkailua kehitetään kesätauon jälkeen

Työpaja Ylikylän koululla

Pidimme Ylikylän koululla 4.9. Ylä-Karjalan matkailukylät-hankkeen työpajan. Kävimme illan aikana läpi kaikkien kesän kuulumiset, puhuimme Doerz-matkailun verkkokaupasta (Lue lisää mitä Doerz on TÄSTÄ) ja markkinoinnista yleensäkin. Yhteismarkkinointimahdollisuuksia on nyt tulossa lähiaikoina. Karttaesitteeseen voi vielä tämän viikon ajan ilmoittautua sähköpostitse kati.lipponen@pikes.fi. Aineiston voitte toimittaa myöhemmin tämän kuun aikana (alla lisätietoa osallistumisesta). Tilaisuudessa sovimme myös, että osallistumme Valtimon Marrasmessuille 30.11. ja ilmoittautua voi jo mukaan. Varaan sopivan määrän pöytiä, niin että kaikki halukkaat mahtuvat.

Martat etsivät yhteistyötä

Tilaisuudessa Anna Rinteinen Pohjois-Karjalan Martoista kertoi Vastuullisen ruoka- ja luontomatkailun selvityshankkeesta. He olivat tehneet kyselyn Marttojen yhteistyöstä matkailutoimijoiden kanssa ja sillä oli ollut varsin positiivinen vastaanotto. Martat etsivät nyt matkailuyrityksiä yhteistyökumppaneiksi tuleviin Marttojen tuottamiin matkailupalveluihin ja aktiivisia henkilöitä/Marttoja/martanmielisiä tuottamaan matkailupalveluita. Tällaisia matkailupalveluita voisi olla esim sieniretki Marttojen kanssa, jonka usea eri Martta tai martanmielinen osaa vetää. Lisäksi he etsivät tietoa alueemme kylätaloista ja niiden varusteluista sekä hyvistä marja- ja sienimetsistä. Jos sinua kiinnostaa olla mukana Marttojen matkailupalveluissa, tehdä yhteistyötä Marttojen kanssa tai sinulla on hyviä vinkkejä kylätaloista tai metsistä, niin ota yhteyttä Anna Rinteiseen p. 044 748 3049, anna.rinteinen@martat.fi.

Haluatko mukaan yhteiseen karttaesitteeseen?

Nurmeksen ja Valtimon kylistä tehdään karttaesite tänä syksynä, jota jaetaan mm. lähikuntien matkailuneuvontoihin ja suurempiin majoitusliikkeisiin, alueemme majoitusliikkeisiin ja ruokakauppoihin sekä tulevissa tapahtumissa. Karttaesitteestä tehdään myös nettiversio ja nämä julkaistaan syksyn aikana. Karttaesitteitä voitte tilata minulta niiden valmistuttua.

Voit osallistua karttaan ilmoituksella, johon mahtuu kuva, lyhyt kuvausteksti kohteesta/kylästä/nähtävyydestä/tapahtumasta ja yhteystiedot. Ilmoituksen koko on 140x60 ja hinta 95€+alv. Toimi nopeasti ja lähetä tilavaraukset ja aineistot 15.9.2019 mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Autan tarvittaessa kuvien valinnassa ja tekstin kirjoituksessa. Tervetuloa mukaan kertomaan matkailijoille alueemme kyläkohteista!

Seuraava työpaja 2.10. Yläpihan tilalla Peri-Sivakantie 250, Valtimo

Tervetuloa seuraavaan matkailukylien työpajaan Yläpihan tilalle! Tilaisuudessa keskustellaan markkinoinnista, harjoitellaan myyntipuhetta englanniksi ja viedään omaa tuotetta eteenpäin. Ilmoittaudu tilaisuuteen 30.9. mennessä TÄSTÄ tai lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Viimeinen hankkeen työpaja järjestetään keskiviikkona 13.11. klo 16.30-20.30.

 

Lisätietoja:
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
050 4066 122
kati.lipponen@pikes.fi

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi 2020 pidetään to 18.2.2020 Nurmeksesssa

pidetään torstaina 18.2.2021 PielisAreenalla Nurmeksen Hyvärilässä, Lomatie 12.

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä ketterimmät yritykset luovivat eteenpäin. Tarkkaile signaaleja, valjasta digitaalisuus ja uusin tekniikka yrityksesi voimavaraksi, ideoi ja kokeile rohkeasti - löydä oma tiesi. Toivomme, että Tulevaisuusfoorumin puheenvuorot innostavat ja rohkaisevat uusille poluille.

 

Tutustu tilaisuuden puhujiin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TÄSSÄ LINKISSÄ.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

 

Yritysneuvontatapaamiset Teams-kokouksina

Pyydämme huomioimaan, että koronatilanteen vuoksi tapaamiset järjestämme ensisijaisesti Teams-kokouksina. Kaupungintalolla suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Yrittäjäinfoa

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät

Linkki Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry:n sivuille.

Nurmeksen ja Valtimon verkkokaupat, erikoiskaupat, tehtaanmyymälät ja Palveluja kotiin- yritykset

Nurmeksen ja Valtimon monipuolisen verkkokauppojen, tehtaanmyymälöiden ja erikoiskauppatarjonnan löydät helposti tästä linkistä. Lisänä Palveluja kotiin- yritykset. Tutustu alueen yrittäjien palveluihin ja käy ostoksilla!

 

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle? Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkistä.

 

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook