Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Ajankohtaista

angle-left Matkailuneuvoja kesäksi Bomballe

Haemme matkailukoordinaattorin työpariksi matkailuneuvojaa kesälle 2021 Nurmeksen matkailuneuvontaan Bomban talolle. Matkailuneuvojana sinulla on tärkeä rooli luoda matkailijalle myönteinen, mieleenpainuva ensikontakti Nurmekseen ja kertoa alueen monipuolisista matkailupalveluista ja käyntikohteista, sekä saada matkailija palaamaan uudestaan alueelle. Työtehtäviisi kuuluu matkailijoiden asiakaspalvelu neuvontapisteessä, sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse ja puhelimitse sekä sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan ja bomba.fi sivulle. Työaika on maanantaista lauantaihin klo 12-18.

Edellytämme

  • hyvää kielitaitoa, suomi ja englanti
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • sosiaalisen median kanavien tuntemusta (Facebook, Whatsapp ja Instagram)

Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja aktiivinen työote, ja tunnet Nurmeksen alueen matkailupalveluja.

Kyseessä on kesätyö, 36h/vko, 7.8. saakka/ sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea. Lähetä työhakemuksesi ja cv sähköpostitse kuitenkin viimeistään 7.6. mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi. Lisätietoja työtehtävistä antaa matkailukoordinaattori Kati Lipponen p. 0504066122 kati.lipponen@pikes.fi.

Tässä linkki PIKES Oy:n työntekijä- ja rekrytointirekisterin tietosuojaselosteeseen.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin yritysneuvontapalvelut käytettävissäsi

PIKESin toimisto: Kauppatori 1, 2. krs., Nurmes. Sovi tapaaminen etukäteen, ota yhteyttä meihin! Tässä PIKESin yhteystiedot.

Tapaamisia voimme järjestää toimistolla, asiakkaiden luona tai Teamsissa. Toimitiloissamme suosittelemme maskin käyttöä. Tapaamisissa suositellaan käyttämään kasvomaskia, huolehditaan turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Peruuta tapaaminen, jos epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on lieviäkään flunssan oireita.

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

 

 

Yrittäjäinfoa

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät

Linkki Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry:n sivuille.

Nurmeksen ja Valtimon verkkokaupat, erikoiskaupat, tehtaanmyymälät ja Palveluja kotiin- yritykset

Nurmeksen ja Valtimon monipuolisen verkkokauppojen, tehtaanmyymälöiden ja erikoiskauppatarjonnan löydät helposti tästä linkistä. Lisänä Palveluja kotiin- yritykset. Tutustu alueen yrittäjien palveluihin ja käy ostoksilla!

 

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle? Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkistä.

 

Otsikko-Facebook