Ajankohtaista

angle-left Matkailuneuvonta keskitetään kesäsesonkiin

Matkailuneuvonta keskitetään kesäsesonkiin

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES:n pitämä Matkailuneuvonta #VisitNurmesValtimo keskittää jatkossa matkailuneuvonnan kesäsesonkiin. Kesä- elokuun aikana matkailuneuvonnassa kävi yhteensä noin 300 asiakasta. Kesällä matkailijat kysyivät erityisesti pyöräily- ja retkeilyreiteistä, kalastuspaikoista sekä ruokapaikoista, Puu-Nurmeksesta ja Bombasta. Useimmat matkailuneuvonnan asiakkaat ovat päiväkävijöitä ja haluavat tietää, mitä voivat tehdä muutamassa tunnissa Nurmeksessa. Henkilökohtaiselle matkailuneuvonnalle ei Nurmeksessa ole juurikaan tarvetta kesäsesongin ulkopuolella, silloin matkailuneuvonnassa käy vain muutama henkilö viikossa. Tämä selittyy sillä, että matkailijat etsivät tietonsa ensisijaisesti internetistä ja alueesta löytyy hyvin tietoa eri verkkosivuilta. 

Matkailuneuvonta sulkee ovensa syyskuussa ja avaa ovensa seuraavana kesänä. Ensi kesänä toimivalle matkailuneuvonnalle haetaan uutta toimipaikkaa keskeiseltä sijainnilta, josta tiedotetaan kevään aikana. Matkailuneuvonta palvelee jatkossakin puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta.

Syys-, talvi- ja kevätkauden keskitymme eri matkailun kehittämishankkeiden eteenpäin viemiseen sekä matkailualan yhteistyön ja näkyvyyden edistämiseen yhdessä alueen yritysten kanssa.

 

Lisätietoja:
Kati Lipponen
Matkailukoordinaattori
050 4066 122
kati.lipponen@pikes.fi

Yrittäjäksi Nurmekseen

Yrittäjäksi Nurmekseen?

Nurmes elää metsästä, elintarvikkeista, matkailusta ja maataloudesta mutta ennen kaikkea meistä ihmisistä. Osaavista ihmisistä, jotka yhdessä yrittävät, kehittävät ja rakentavat Nurmesta kohti kestävää kasvua. Kasvua, joka tuo hyvää meille nurmeslaisille, ympäristölle ja koko maailmalle. Mietitkö yritystoiminnan laajentamista tai uuden yrityksen perustamista? Kysy sijoittumispalveluamme. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Nurmeksen mahdollisuuksista.

Yrittäjä, ota yhteyttä PIKESiin. Mietitään yhdessä, millaisia yrittämisen mahdollisuuksia meillä on.
Minna Heikkinen, puh. puh. 050 599 4326 ja Aki Nevalainen, puh. 0400 905 829.

Kaikkien yhteyttä ottaneiden kesken arvomme 1 kpl Bomba-hemmottelupaketteja (yöpyminen, kylpylän käyttö ja illallinen kahdelle). SOITA NYT TAI JÄTÄ VIESTI TÄSSÄ LINKISSÄ.

Tule mukaan, sillä UUSI NURMES KASVATETAAN YHDESSÄ!

 

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs, toistaiseksi työskentelemme etänä.

Yksinyrittävä, 2000 euron toimintatuki

Haku TÄSSÄ LINKISSÄ.

Palvelumme kesän aikana:

Yritysasiantuntija Hannu Räsänen palvelee alueen yrityksiä koko kesän ajan. Hannun yhteystiedot puh. 050 3455 384.

PIKESiläiset ovat kesätauolla viikot vkot 27-31.

Matkailuneuvonta: matkailukoordinaattori Kati Lipponen on tavoitettavissa Nurmeksen alueen matkailuneuvonnassa Bomban talon aulassa, puh. 050 4066 122. Matkailuneuvonta palvelee 14.7.-15.8. tiistai - lauantai klo 11 – 18.

Hyvää kesää!

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook

Yrittäjäinfoa

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

- Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, koulutuksia. Lue lisää. Klikkaa linkkiä!

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkissä.