Ajankohtaista

angle-left Pitkänmäen Puusepät Oy rekrytointi päättyi

Pitkänmäen Puusepät Oy rekrytointi on päättynyt

Kalusteasentajarekrytointi päättyi, olemme valinneet uuden henkilön. Lämmin kiitos kaikille kalusteasentajan paikasta kiinnostuneille.

Oletko työtä pelkäämätön, korjaus- ja asennustaitoinen, oma-aloitteinen, porukassa pärjäävä, mutta itsenäiseen työhön kykenevä?

 

Haimme yritykseemme KALUSTEASENTAJAA. Työhösi kuluu asennusten lisäksi yrityksessä tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Hyvää pohjaa työhön antaa ammatillinen koulutus vaikkapa rakennus-, sähkö- tai LVI-puolelta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne, korjaus- ja asennushommien osaaminen ja halu oppia uutta.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin, myös oppisopimus on mahdollinen. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on TES:n mukainen. Hakuaika päättyi klo 15 torstaina 15.10.2020. Haastattelut aloitettiin jo hakuaikana. .

 

 Vesa Nuutinen, puh. 0500 139 705, puusepat@pp.inet.fi.

 

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi 2020 pidetään to 18.2.2020 Nurmeksesssa

pidetään torstaina 18.2.2021 PielisAreenalla Nurmeksen Hyvärilässä, Lomatie 12.

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä ketterimmät yritykset luovivat eteenpäin. Tarkkaile signaaleja, valjasta digitaalisuus ja uusin tekniikka yrityksesi voimavaraksi, ideoi ja kokeile rohkeasti - löydä oma tiesi. Toivomme, että Tulevaisuusfoorumin puheenvuorot innostavat ja rohkaisevat uusille poluille.

 

Tutustu tilaisuuden puhujiin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TÄSSÄ LINKISSÄ.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

 

Yritysneuvontatapaamiset Teams-kokouksina

Pyydämme huomioimaan, että koronatilanteen vuoksi loppuvuoden 2020 tapaamiset järjestämme ensisijaisesti Teams-kokouksina.

 

Huomaa, että PIKESin toimisto on joulutauolla 23.12.2020 - 3.1.2021. Yksittäisiä tapaamisia Teams-kokouksina voimme sopia ajanvarauksella, mm. uuteen kustannustukeen liittyvät asiat. 

Yrittäjäinfoa

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät

Linkki Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry:n sivuille.

Nurmeksen ja Valtimon verkkokaupat, erikoiskaupat, tehtaanmyymälät ja Palveluja kotiin- yritykset

Nurmeksen ja Valtimon monipuolisen verkkokauppojen, tehtaanmyymälöiden ja erikoiskauppatarjonnan löydät helposti tästä linkistä. Lisänä Palveluja kotiin- yritykset. Tutustu alueen yrittäjien palveluihin ja käy ostoksilla!

 

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle? Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkistä.

 

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook