Ajankohtaista

angle-left Ylä-Karjalan Sähkö Oy hakee sähköasentajaa

Rekrytointi on päättynyt! Avoinna olevat sähköasentajan paikat on täytetty. Lämmin kiitos kaikille meihin yhteyttä ottaneille.

Ylä-Karjalan Sähkö Oy hakee sähköasentajaa

Olemme Ylä-Karjalan alueella toimiva moni-alayritys, jonka päätoimiala on sähköurakointi. Meillä on myös paloilmoitin-, antenni- ja tele-, sekä kylmälaite-urakointioikeudet. Lisäksi teemme valokuituhitsauksia ja teollisuuden huoltotöitä. Henkilökuntaamme kuuluu noin 20 työntekijää, joista sähkö- ja huoltotöissä 13 henkilöä. Tutustu yritykseemme LINKKI.

Haemme joukkoomme SÄHKÖASENTAJAA

Edellytyksenä tehtävään on sähköasentajan koulutus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja positiivinen asiakaspalveluasenne. Työkokemus kiinteistöjen sähköasennuksista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Alkuvaiheessa työskentelet toisen asentajan työparina tarvittavan ajan. Eduksi katsotaan myös kokemus automaatio- ja paloilmoitintöistä sekä kylmäaineluvat.

Työtehtäviisi meillä kuuluu kiinteistöjen vahvavirtasähköasennukset, teollisuuden kunnossapitotyöt, heikkovirtajärjestelmien asennukset ja järjestelmien käyttöönotot ja -mittaukset. Työtehtävät vaihtelevat uudisrakennuksien sähköjärjestelmistä ja saneerauksista aina pieniin vian korjauksiin saakka.

Tarjoamme sinulle paikkaa sitoutuneessa tiimissä, kattavia henkilöstöetuja sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Hakuaika tehtävään 30.9. saakka. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika 6 kk. Työaika klo 7 - 16 arkisin ja palkkaus TES:n mukainen.


Pekka Kuvaja
sähkötöiden  työnjohtaja
puh 0400-376078
pekka.kuvaja@yks.fi

 

Mikko Valjus
toimitusjohtaja
puh. 0500-376078
mikko.valjus@yks.fi

 

Taidolla töihin 2020-2022

 

 

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi 2020 pidetään to 5.11.2020 Nurmeksesssa

pidetään helmikuussa 2020 PielisAreenalla Nurmeksen Hyvärilässä, Lomatie 12.

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä ketterimmät yritykset luovivat eteenpäin. Tarkkaile signaaleja, valjasta digitaalisuus ja uusin tekniikka yrityksesi voimavaraksi, ideoi ja kokeile rohkeasti - löydä oma tiesi. Toivomme, että Tulevaisuusfoorumin puheenvuorot innostavat ja rohkaisevat uusille poluille.

Tutustu tilaisuuden puhujiin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TÄSSÄ LINKISSÄ.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

Yksinyrittävä, 2000 euron toimintatuki

Haku TÄSSÄ LINKISSÄ.

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook

Yrittäjäinfoa

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

- Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, koulutuksia. Lue lisää. Klikkaa linkkiä!

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkissä.