Yritysneuvonta - ja kehittämisneuvonta tiedotteet ja tapahtumat Nurmes - Valtimo alueella

Murupolku

Sisältöjulkaisija

angle-left Avoimet kesäkylät 9.-19.7.

Avoimet kesäkylät 9.-19.7.

Valtimon Kehittäjät kutsuvat kaikki Nurmeksen ja Valtimon alueiden kylätoimikunnat ja yhdistykset, kylätoimijat sekä kylien alueella toimivat seurat ja järjestöt sekä paikalliset yrittäjät mukaan järjestämään Avoimet Kesäkylät tapahtumaa 9.-19.7.2020.

Kesäkylä -tapahtumien kokoaminen yhdeksi kokonaisuudeksi on lisännyt näkyvyyttä, tehostanut tiedottamista, sekä kasvattanut kylätapahtumien kävijämäärää huomattavasti. Tavoitteena on, että kukin osallistuva kylä ideoi yksin tai yhdessä kylänsä muiden toimijoiden kanssa oman näköisensä tapahtuman.

Valtimon Kehittäjät ry. kokoaa ilmoitustenne perusteella kaikki yhdeksi kokonaisuudeksi Avoimet Kesäkylät – tapahtumat 2020. Tapahtumatiedot välitetään Valtimon kesä 2020 -esitteeseen ja Ylä-Karjalan -kesäliitteeseen. Valtimon Kehittäjät kokoaa yhteen kaikki Avoimet Kesäkylät -tapahtumatiedot.

Kirjoita viestiin tapahtuman päivämäärä, kellonaika, tapahtumapaikka, pääsymaksu ja tapahtuman järjestäjän yhteystiedot. Lisäksi lyhyt kuvaus siitä mitä tapahtuma sisältää.

Lähettäkää edellä mainitut tiedot 30.4 mennessä sähköpostilla valtimonkehittajat@gmail.com .

Seuraava Avoimet Kesäkylät -kokous on 1.4.2020 klo 18 Nurmeksen kaupungintalolla, kokoushuone, 2.kerros.

Ottakaa mukaanne kylien alustavat suunnitelmat Kesäkylä -tapahtumista.

Maaseutujohtaja Esko Saatsi (040 104 5011) on kiinnostunut toimimaan linkkinä kyläläisten ja kaupungin välillä Nurmeksen alueella. Kylätoimikunnille ja yhdistyksille on tarjolla tulostusapua esim. kutsukirjeiden, mainosten ja valokuvien tulostamiseen, sekä neuvontaa tiedottamiseen.

Nurmeksessa yhdistystoimintaa tukee palveluohjaaja Teija Simonen (040 1045 723) ja Valtimolla järjestökoordinaattori Katri Kantola (040 104 1133).

Yhteystiedot: Valtimon Kehittäjien puheenjohtaja, Päivi Härkin, p. 050 370 3051, paivi.harkin@gmail.com, valtimonkehittajat.gmail.com

Navigaatiovalikko

Palauta asettelu