Ajankohtaista

angle-left Kevään opiskelijarekrytointitapahtumat

Hei!

Nyt on hieno mahdollisuus saada yrityksen avoimet paikat sekä kesätyöt ja harjoittelupaikat esille kevään opiskelijarekrytointitapahtumiin! Osallistu itse tai maksuttomasti PIKESin kautta – toimita materiaali tai ota yhteyttä minuun viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan PIKESin pisteelle kertomaan yrityksestä ja avoimista paikoista. Ilmoitathan tästä mahdollisimman pian.

Yhteistyöterveisin, Outi
outi.merilainen@pikes.fi, puh. 046 922 4271

 

Tapahtumat ja ketä niistä tavoitat:

ti 28.1. DuuniDay 2020, Lappeenranta (maksullinen, Kohtaannon paikalle maksutta materiaali/henkilö)

”Lappeenrannassa jo 24. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Huomaattehan, että kampuksellamme on myös tavoitettavissanne poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.”

Lue lisää tapahtumasta: https://www.lut.fi/yhteistyo-ja-palvelut/rekrytointipalvelut/kontakti-ja-rekrytointitapahtumat/duuniday

to 30.1. WORK SMART, Karelia amk, Joensuu (maksuton)

”Tapahtuman tavoitteena on luoda kontakteja työnantajien, ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden välille. Yrityksillä on mahdollisuus kertoa itsestään ja rekrytoida niin nykyisiä kuin tulevaisuuden ammattilaisia. Tapahtumaan osallistuu opintojensa eri vaiheessa olevia ammattikorkeakouluopiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja osa-aika- tai vakituisesta työstä.

Tapahtuma järjestetään Karelia-ammattikorkeakoulun Wärtsilä-kampuksella, jossa tavoitat liiketalouden, tekniikan, kansainvälisen kaupan, matkailun, metsäalan, media-alan ja sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakouluopiskelijat. Mukana on myös korkeasti koulutettuja maahanmuuttajataustaisia ammattilaisia eri aloilta.”

Lue lisää: http://worksmart.karelia.fi/

to 13.2. Pestuu, Riveria Nurmes

ma 17.2. Pestuu, Riveria Valtimo

Pestuut ovat ammatillisen koulutuksen paikallisia ja maksuttomia tapahtumia.

Lue lisää tapahtumasta: http://pestuu.fi/

Pielisen Karjalan Tulevaisuusfoorumi 2020 pidetään to 5.11.2020 Nurmeksesssa

pidetään torstaina 5.11.2020 PielisAreenalla Nurmeksen Hyvärilässä, Lomatie 12.

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä ketterimmät yritykset luovivat eteenpäin. Tarkkaile signaaleja, valjasta digitaalisuus ja uusin tekniikka yrityksesi voimavaraksi, ideoi ja kokeile rohkeasti - löydä oma tiesi. Toivomme, että Tulevaisuusfoorumin puheenvuorot innostavat ja rohkaisevat uusille poluille.

Tutustu tilaisuuden puhujiin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TÄSSÄ LINKISSÄ.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kirkkokatu 14, 3.krs

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

Yksinyrittävä, 2000 euron toimintatuki

Haku TÄSSÄ LINKISSÄ.

Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Otsikko-Facebook

Yrittäjäinfoa

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

- Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, koulutuksia. Lue lisää. Klikkaa linkkiä!

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkissä.