Otsikko uutislinkkejä

Ajankohtaista:

Ajankohtaista

angle-left PIKES Oy hakee matkailuneuvojaa

PIKES Oy hakee matkailuneuvojaa

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen kaupungin omistama kehittämisyhtiö. Yhtiö tehtäviä ovat yritysneuvonta, kehittämistoiminta ja alueen markkinointi yritysten sijoittumispaikkana. Lisäksi yhtiön tehtäviin kuuluu alueen matkailun kehittäminen, matkailumarkkinointi ja matkailijaneuvonta.

Haemme matkailukoordinaattorin työpariksi matkailuneuvojaa. Matkailuneuvojana sinulla on tärkeä rooli luoda matkailijalle myönteinen, mieleenpainuva ensikontakti Nurmekseen ja kertoa alueen monipuolisista matkailupalveluista ja käyntikohteista, sekä saada matkailija palaamaan uudestaan alueelle. Työtehtäviisi kuuluu matkailijoiden asiakaspalvelu neuvontapisteessä ja erilaisissa digikanavissa, sisällöntuotanto digikanaviin, matkailuesitteiden valmistelu sekä PIKESin Tulevaisuusfoorumin järjestelyissä avustaminen. Työ painottuu viikonloppuihin sesonkiaikoina.

Edellytämme

  • hyvää kielitaitoa, sujuvan englannin lisäksi joko saksan tai venäjän kielen taito
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • sosiaalisen median kanavien tuntemusta
  • matkailualan koulutusta tai työkokemusta

Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja aktiivinen työote, ja tunnet Nurmeksen alueen matkailupalveluja.

Kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa 24.05.21 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja työtehtävistä antaa matkailukoordinaattori Kati Lipponen p. 0504066122 kati.lipponen@pikes.fi. Lähetä työhakemuksesi ja cv sähköpostitse 18.4. mennessä osoitteeseen kati.lipponen@pikes.fi.

Tässä linkki PIKES Oy:n työntekijä- ja rekrytointirekisterin tietosuojaselosteeseen. 

 

nosto Nurmes ja kesä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät.fi

PIKESin toimisto: Kauppatori 1, 2. krs 1.3.2021 alkaen

PIKES-tapahtumakalenteri

TÄSSÄ LINKISSÄ

 

Yritysneuvontatapaamiset Teams-kokouksina

Pyydämme huomioimaan, että koronatilanteen vuoksi tapaamiset järjestämme ensisijaisesti Teams-kokouksina. Kaupungintalolla suositellaan kasvomaskin käyttöä.

 

 

Yrittäjäinfoa

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät

Linkki Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry:n sivuille.

Nurmeksen ja Valtimon verkkokaupat, erikoiskaupat, tehtaanmyymälät ja Palveluja kotiin- yritykset

Nurmeksen ja Valtimon monipuolisen verkkokauppojen, tehtaanmyymälöiden ja erikoiskauppatarjonnan löydät helposti tästä linkistä. Lisänä Palveluja kotiin- yritykset. Tutustu alueen yrittäjien palveluihin ja käy ostoksilla!

 

Nurmes 360 -palvelukartta

- Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle? Tutustu karttaan ja katso lisätietoja linkistä.

 

Otsikko-Facebook